mamaplus

Cum au sărbătorit de Valentine’s Day cele mai cunoscute mămici bloggerițe de la noi

-
//
15.02.2022

Inimioare, buchete de flori și multă dragoste plutind în aer în viața reală, dar și pe rețelele sociale. Ziua de 14 februarie a fost una superbă în mediul online de la noi, majoritatea bloggerițelor publicând fotografii tematice și texte siropoase. Haideți să le admirăm în continuare.

Daniela Ciocanu

mamaplus

De Ziua Îndrăgostiților, prezentatoarea TV Daniela Ciocanu a publicat câteva fotografii de cuplu din cea mai recentă ședință foto. Sunt superbi, nu-i așa?

Ella Chistol

mamaplus

Bloggerița Ella Chistol este mereu inspirată, iar de Valentine's Day și-a pus creativitatea în mișcare și a organizat o ședință foto tematică, care a atras sute de aprecieri pe Instagram.

Natalia Gordienko

mamaplus

Interpreta Natalia Gordienko mărturisește cu multă sinceritate că cel mai scump cadou de Valentine's Day poate fi zâmbetul băiețelului său, Christian. Drăguț, nu?

Ana Ciorici

mamaplus

Dacă s-ar oferi un premiu pentru cea mai bună poză mamă-fiică de Valentine's Day, cu siguranță, femeia de afaceri Ana Ciorici ar ieși învingătoare.

Katy Black

mamaplus

În așteptarea celui de-al treilea copil, bloggerița Katy Black nu a ezitat să-și demonstreze burtica de gravidă și buchetul imens de flori primit în dar de la soțul ei. 

Lili Lozan

mamaplus

Prezentatoarea Lili Lozan a pozat frumos alături de fiul său, spre bucuria admiratorilor de pe rețelele sociale.

Rodica Rusu

mamaplus

Bloggerița și prezentatoarea emisiunii Mama Mia, Rodica Rusu, se află într-o vacanță de vis în SUA, alături de iubitul său. 

Cristy Rouge

mamaplus

Interpreta și femeia de afaceri Cristy Rouge a publicat o fotografie demnă de pus în ramă, alături de fiica sa Emma. 

Cristina Croitoru

mamaplus

Cristina Croitoru știe cum să-și surprindă următorii de pe rețelele sociale, chiar și de Ziua Îndrăgostiților. De data asta a ales să pozeze la înălțime, alături de soțul ei Alexandru.

Doina Stratan

mamaplus

Bloggerița Doina Stratan a publicat câteva poze adorabile alături de cei doi copii ai săi. Cu siguranță, tânăra mămică știe cum să asorteze frumos ținutele.

Tatiana Maxian

mamaplus

După o vacanță superbă în Dubai, Tatiana și Ilie Maxian au încins atmosfera pe Instagram, publicând câteva poze superbe de Valentine's Day.

Tatiana Heghea

mamaplus

Și interpreta Tatiana Heghea a avut parte de surprize plăcute în ziua de 14 februarie. Soțul și fiul ei i-au adus în dar cel mai frumos buchet de lalele.

Maggy Platon

mamaplus

”Hai să sărbătorim Ziua Îndrăgostiților în fiecare zi, nu doar pe 14 Februarie.”, ne îndeamnă bloggerița Maggy Platon.