mamaplus

Cum au reușit doi tineri din Israel să-și salveze bebelușii de furia teroriștilor Hamas. Copiii au fost salvați după 12 ore de la atac

-
//
11.10.2023

Doi tineri din Israel, părinții a doi copii în vârstă de zece luni, au devenit eroi după moarte, căci au reușit să-și ascundă bebelușii în casă, scăpându-i astfel de teroriștii Hamas.

mamaplus

Itay și Hadar Berdichevsky, în vârstă de 30 de ani, s-au grăbit să-și ascundă bebelușii atunci când militanții Hamas au intrat în casa lor, scrie peroz.ro.

Cuplul, în vârstă de 30 de ani, se aflau în locuința lor din Kfar Gaza, un kibuț din sudul Israelului, situat la cinci kilometri de Gaza. Potrivit ziarului Walla, cei doi au fost uciși cu sânge rece, dar copiii lor au fost găsiți vii, după 12 ore de la atac.

„Și-au ascuns gemenii de zece luni într-un adăpost în zidurile casei atunci când teroriștii au dat buzna în casa lor. Itay și Hadar au fost uciși cu sânge rece, dar gestul lor le-a salvat copiii. Bebelușii lor au stat singuri mai bine de 12 ore până când au fost salvați. Au făcut tot ce au putut pentru a-și salva copiii, acum orfani. Să fie binecuvântați acești eroi”, a fost mesajul postat pe Twitter de Gali Dagan, ambasadorul Israelului în Columbia.