mamaplus

Cum arată Valentino, unul dintre gemenii lui Ricky Martin, la 14 ani: „Nu mai este copil”

-
//
20.02.2023

Ricky Martin a postat pe rețelele de socializare noi imagini cu Valentino, unul dintre gemenii lui. Băiatul are 14 ani și a venit pe lume în anul 2008.

mamaplus

Ricky Martin a crezut că nu va putea deveni tată niciodată din cauza orientării sale sexuale, însă situația a fost în favoarea lui. Cântărețul are patru copii, o fetiță și trei băieți, de care este foarte mândru. Ricky Martin, în vârstă de 51 de ani, și-a confirmat relația cu Yosef în 2016 și cei doi s-au logodit în același an, scrie libertatea.ro.

„Da, l-am cerut în căsătorie. Eram cu adevărat emoţionat. M-am aşezat în genunchi, am scos o cutie mică din catifea şi în loc să îl întreb dacă vrea să se căsătorească cu mine, i-am spus: «ţi-am adus ceva!». A fost rău. Iar el a spus da”, i-a povestit Ricky Martin prezentatoarei TV Ellen DeGeneres în noiembrie 2016.

Cântărețul, care este, de asemenea, tatăl gemenilor Matteo și Valentino, în vârstă de 14 ani, a povestit cum le-a explicat fiilor săi faptul că vor avea doi tați. „Copiii mei mă întreabă despre faptul că au doi tați și le spun că suntem parte a unei familii moderne și că acesta este un minunat simț al libertății”, spunea Ricky Martin în urmă cu mai mulți ani.

La începutul anului 2019, artistul anunța că a devenit tată de fată, iar pe micuță o cheamă Lucia. Câteva luni mai târziu, el a anunțat că va fi tată pentru a patra oară și va avea încă un băiețel, după ce a apelat la o mamă-surogat. 

Ricky Martin evită să își expună copiii, însă de această dată și-a surprins fanii cu o fotografie cu fiul său Valentino. „Nu mai este copil. Fiul meu Tino, în vârstă de 14 ani”, a scris cântărețul pe Instagram. Adolescentul este complet schimbat și are chiar și mustață.

Ricky Martin a apelat la mame-surogat pentru a avea copii. Artistul se gândise și la adopție, însă ar fi fost destul de dificil să facă acest pas având în vedere orientarea lui sexuală.

„De mulți ani visam să fiu tată și de multe, de multe, de multe ori am trecut prin acest proces dureros în care îmi spuneam: Sunt gay, sunt un bărbat gay și nu voi putea fi tată. Evident că adopția este o opțiune și este foarte frumoasă, dar, din păcate, pentru bărbații homosexuali este foarte greu să adopte în unele țări”, a explicat Martin într-un interviu pentru Out.

mamaplus