mamaplus

Cum arată casa pe care Ducii de Sussex vor s-o cumpere în Canada. Locuința costă 40 de milioane de dolari

-
//
29.01.2020

Ducii de Sussex trec printr-o perioadă dificilă după ce au decis să se retragă din casa regală britanică, însă cei doi speră să trăiască în liniște în Canada, unde intenționează, potrivit presei britanice, să-și achiziționeze o locuință în valoare de aproape 40 de milioane de dolari.

Prințul Harry și Meghan Markle au iscat o adevărată isterie cu anunțul retragerii lor. Cu toate acestea, decizia lor a fost bine primită de fanii cuplului.

Prințul Harry a declarat că a luat decizia de a se retrage din casa regală britanică cu „o mare tristețe”, dar spune că, de fapt, nu a avut de ales.

„Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soția mea nu a fost luată uşor, ci după luni de discuții, care au urmat unor ani de provocări”, explica Ducele de Sussex cu ceva timp în urmă.

Potrivit cotidianul britanic Daily Telegraph, Ducele de Sussex a părăsit Regatul Unit după unul dintre ultimele sale angajamente oficiale în calitate de membru al familiei regale.

„Plecarea sa în Canada este simbolică, la numai două zile după ce Palatul Buckingham a anunțat că rupe orice legătură oficială cu Ducii de Sussex”, a scris The Telegraph.

Palatul Buckingham şi Regina Elisabeta a II-a au anunțat că Harry şi Meghan nu vor mai folosi titlurile de „altețe regale” şi nu vor mai beneficia de fonduri publice, potrivit acordului la care au ajuns pentru a pune capăt crizei declanşate de cuplu după ce a anunțat că vrea să-şi reducă îndatoririle şi să petreacă mai mult timp în America de Nord.

Potrivit acordului, Harry va rămâne prinț şi el şi soția sa îşi vor păstra titlurile de Duce şi Ducesă de Sussex, într-un moment în care încep o nouă viață împărțită între America de Nord şi Marea Britanie, dar nu vor participa la evenimente ceremoniale sau vizite regale.

Casă de 40 de milioane de dolari pentru Prințul Harry și Meghan Markle, în Canada

Casa pe care și-o dorește Meghan Markle are nu mai puțin de șase dormitoare, patru etaje și ferestre panoramice. Prețul proprietății este estimat la aproape 40 de milioane de dolari. Deoarece intimitatea este vitală pentru Meghan Markle și Prințul Harry, proprietatea dispune de un gard înalt precum o fortăreață și de asemenea, ce doi plănuiesc să-și angajeze o firmă de pază de top.

mamaplus

„Meghan și-a exprimat interesul față de această casă superbă. Ar fi perfectă pentru ea, Harry și micuțul Archie. Cartierul este cunoscut ca un rai pentru bogătași, iar atmosfera este una plăcută. Sunt sigur că vor fi foarte fericiți aici, iar vecinii lor îi vor întâmpina cu brațele deschise”, a declarat o sursă care se ocupă cu imobiliarele în cartierul unde vor să se mute Harry și Meghan.

mamaplus