mamaplus

Cum arată bebelușul gigantic. Părinții și medicii au avut un șoc

-
//
01.06.2023

Un bebeluș gigantic care are doar un an și jumătate este aproape la fel de înalt ca mama sa.

mamaplus

Părinții spun că bebelușul lor crește atât de repede încât în fiecare lună are nevoie de o pereche nouă de pantofi, transmite stirileprotv.ro.

Magnolia are un an și jumătate și măsoară 150 de centimetri înălțime. Potrivit medicilor, fetița va fi foarte înaltă când va ajunge la maturitate, depășind 180 de centimetri înălțime. Ea este cel mai mare copil de vârsta ei pe care medicii îl au în evidență.

Mama ei, pe nume Clara Thomas, este casnică, are doar 19 ani și trăiește în Arkansas, SUA. Fetița ei de un an și jumătate este, la vârsta ei, aproape la fel de înaltă ca mama sa.

Părinții copilei au 1,70 și, respectiv, 1,80 înălțime. Cei doi au rămas înmărmuriți atunci când și-au dat seama că fetița lor crește incredibil de repede.

„Ea și sora ei de trei ani pot chiar să împartă hainele. Pe de altă parte... pantofii... trebuie să cumpărăm o mărime nouă în fiecare lună", spune Clara Thomas, conform Mirror.

Medicii spun că înălțimea ei nu are nicio legătură cu ceea ce mănâncă, în cazul fetiței fiind vorba de genetică.

„Doctorul ei spune că nu are nimic de-a face cu ceea ce mănâncă, ci că este pur genetic. El prezice că va fi foarte înaltă”, a mai spus mama copilei.

Aceasta spune că fetița ei este deja capabilă să deschidă uși și să se spele singură pe dinți. Mai mult, la vârsta ei fragedă, fetița știe să și vorbească.

„Maggie este foarte avansată pentru vârsta ei - abilitățile ei motorii fine sunt de nebănuit. Poate să se spele singură pe dinți și să deschidă ușile. Ceea ce ne impresionează mai mult este vocabularul ei. Poate deja să vorbească în propoziții mici și își comunică afectiv toate nevoile. Sora ei era la fel", povestește Clara Thomas.

mamaplus