Culori norocoase pe care să le porţi în 2017

Culori norocoase pe care să le porţi în 2017

-
//
16.01.2017

Se spune că poţi atrage norocul purtînd anumite culori. Totul are energie, inclusiv culoarea, de aceea, poţi atrage succesul sau norocul graţie energiei unei anumite culori. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul culorii accesoriilor sau în cazul culorii cu care îţi zugrăveşti casa.

Culori norocoase pe care să le porţi în 2017

Potrivit zodiacului chinezesc, 2017 stă sub semnul Cocosului de Foc, iar pentru a fi in armonie cu elementul sau – focul, este recomandat să porţi culori “de foc”: roşu, galben, portocaliu, purpuriu, magenta şi roz.

La fel de bine poţi armoniza “focul” cu nuanţele elementului “pămînt”: verde, maro.

În ceea ce priveste accesoriile, optează pentru bijuterii din cristale naturale care au energia focului (cuart roz, granat, rubin) sau energia lemnului (jad, agata, turmalina verde, malachit).

Culorile care te pot dezavantaja în 2017 sînt cele care au energia elementului Apa (albastru, negru) sau a elementului Pamînt.

Este indicat, de asemenea, să ocoleşti elementele care intră în conflict cu elementul anului în care te-ai nascut. De exemplu, dacă te-ai născut într-un an de “pamînt”, evita hainele, accesoriile în culori de “lemn”.

Anul nou chinezesc începe din 28 ianuarie 2017.

Sursa: NOI.md