mamaplus

Cu ce problemă s-a confruntat Kate Middleton după nașterea Prințului George

-
//
17.08.2021

Din afară, viața de mamă a lui Kate Middleton poate părea perfectă. Cu toate acestea, realitatea de la palat nu este chiar aceasta. Un expert regal susține că, după naşterea primului ei copil, Prințul George, Kate s-ar fi plâns reginei despre greutățile întâmpinate în creşterea lui.

Corespondentul regal Katie Nicholl susține că atât Prințul William, cât şi Ducesa de Cambridge au avut mari dificultăți atunci când au devenit pentru prima data părinți.

În cadrul documentarului True Royalty: Kate Middleton: Heir We Go Again, Nicholl a spus următoarele: "Kate a avut o conversație cu regina în cadrul căreia s-a confesat că îi este greu când este singură cu George, iar faptul că nu are o bonă full time a îngreunat situația."

De fapt, aceasta a fost încă de la început alegerea Ducilor de Cambridge: Kate şi William şi-au dorit să fie ei cel care îl cresc pe George şi nu bonele sau alte ajutoare regale.

"Au făcut asta de la naştere băiatului, pe 22 iulie, până în septembrie, apoi au recrutat o bonă", a declarat Nicholl.

Această bonă au fost Maria Borallo, care a rămas, încă, în serviciul familiei, ajutând la creşterea Prințului George, acum în vârstă de opt ani, a Prinţesei Charlotte, de şase ani, şi a Prințului Louis, de trei ani.

mamaplus