mamaplus

Cristy Rouge: ”Știu că azi e ziua mea, dar vizita la medic nu o pot amâna...”

-
//
10.12.2019

Interpreta și femeia de afaceri Cristy Rouge este astăzi asaltată cu zeci de felicitări, pentru că împlinește 34 de ani. Cristy și-a început ziua cu un braț de flori de la soțul său, iar ulterior a mers la Institutul Mamei și Copilului, pentru a face ultimele investigații înainte de nașterea primului său copil.

Cristy are acum 41 de săptămâni de sarcină și spune că inițial a crezut că micuța va veni pe lume chiar de ziua ei, însă, se pare că ”fetița are un plan aparte”.

”Știu că e ziua mea azi, dar vizita la medic nu o pot amâna! Nu credeam că de ziua mea voi fi tot cu burtică, cel puțin așa îmi spuneau toți prietenii. Acum îmi dau seama că numai Dumnezeu știe cum va fi. Un lucru pot să vă spun - sunt recunoscătoare universului pentru tot ceea ce am! La vârsta mea vă pot spune în mod foarte conștient că în viață este foarte important să-ți găsești fericirea, ceea ce vă doresc din toată inima.”, a scris astăzi Cristy într-un mesaj pe Facebook.

mamaplus

Reamintim că Cristy Rouge și soțul ei, Gheorghii, s-au căsătorit în luna aprilie a anului trecut. În aceasta toamnă, interpreta și femeia de afaceri a anunțat că așteaptă un copil, postând pe pagina ei de Instagram o poză în care apare însărcinată în 30 de săptămâni.

mamaplus