mamaplus

Cristina Scarlevschi a vorbit despre drama prin care trece: “Mă uit cum îmi moare copilul și nu pot face nimic”

-
//
22.02.2024

Dansatoarea Cristina Scarlevschi și-a deschis sufletul și a povestit drama prin care trece de când a devenit mămică. Fiul influenceriței are microcefalie cu fontanela închisă, boală pentru care nu există tratament. 

mamaplus

Cristina a vorbit în cadrul interviului Monolog despre sarcina mult așteptată și diagnosticul crunt al fiul ei.

“Microcefalie este capul mic, unde nu se dezvoltă creierul, apar complicații în dezvoltare, în cel mai bun caz pot fi frânări în dezvoltare. În alte cazuri poate să nu vadă, să nu meargă, iar cel mai rău este moartea. La ecografie, ne spunea că creierul e frumos ca o nucă, iar acolo jumătate de creier nu există. Se putea de prevăzut și de prevenit din timp, e o greșeală medicală”, susține mămica.

Cristina spera că totul va fi bine și copilul ei se va însănătoși, însă la naștere i s-a confirmat încă o dată că medicii nu-l pot ajuta cu nimic pe bebeluș.

“La naștere, am văzut cum medicii se uită, am întrebat care este situația, eu încă nu credeam că e ceva grav. La un moment dat a început să se încordeze și să se înroșească, medicii l-au luat, am înțeles ulterior ca a a avut convulsii. Medicul ne-a spus direct: băieți, la voi situația nu e tare bună, copilașul vostru poate să fie invalid.”