mamaplus

Cristina Rus a născut în mare secret. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară

-
//
04.02.2020

După ce a dispărut din lumina reflectoarelor, fosta jumătate a trupei Blondy s-a concentrat mai mult pe viața de familie. Cristina Rus a născut în mare secret cel de-al treilea copil și se simte o femeie împlinită.

Are un soț iubitor și care o iubește necondiționat, Cristina Rus i-a dăruit trei comori. Vedeta este cât se poate de discretă în ceea ce privește viața ei de familie, tocmai că despre cea de-a treia sarcină s-a aflat când aceasta era însărcinată în 7 luni.

Pe 19 ianuarie, Cristina Rus a născut cel de-al treilea copil, o fetiță. Artista și Dragoș Bîlteanu sunt în culmea fericirii și chiar dacă nu sunt la primul copil, emoțiile au fost la fel de puternice.

La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, Cristina Rus a confirmat că în pântece poartă cel de-al treilea bebeluș.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, spunea Cristina Rus.

mamaplus

În urmă cu cinci ani, artista a decis că este momentul să se retragă din lumina refletoarelor și să se dedice mai mult vieții de familie. La cea de-a treia sarcină, Cristina Rus nu a postat nicio fotografie cu burtica de gravidă, ci a preferat să se bucure de aceste momente doar alături de cei dragi.

Cristina Rus și Dragoș Bîlteanu mai au o fetiță și un băiețel, iar acum că familia lor s-a mărit bucuria este și mai mare în casă.