mamaplus

Cristina Gheiceanu a primit un premiu important în Elveția: ”Erau lacrimi de fericire!” (FOTO)

-
//
05.11.2021

Bloggerița și mama a două fetițe minunate, Cristina Gheiceanu a devenit una dintre câștigătoarele premiilor oferite în cadrul ceremoniei Swiss Influencer Award care a avut loc ieri la Zurich, Elveția. Foarte emoționată și extrem de frumoasă, Cristina a câștigat trofeul în categoria ”Familie” și pentru că momentul a fost atât de special, nu s-a putut fără lacrimi de bucurie...

mamaplus

”Urmăritorii mei dragi, vă mulțumesc! M-am dedicat în totalitate familiei în ultimii trei ani și este o plăcere enormă să primesc acest premiu pentru munca mea. Când au anunțat că am câștigat, nu îmi venea să cred și nici nu aveam un speech pregătit din timp. În momentul în care am văzut pe ecrane profilul meu de Instagram și o imagine cu Adela și Emily, am început să plâng. De când am devenit mamă sunt mai sensibilă”, a mărturisit Cristina.

mamaplus

Cristina Gheiceanu are peste 240 de mii de urmăritori pe contul ei de Instagram și este prima moldoveancă distinsă cu acest premiu.

Bloggerița are două fiice minunate – micuța Emily în vârstă de 4 luni și Adela, în vârstă de doi anișori și jumătate. Cristina este căsătorită cu fotbalistul Ovidiu Mendizov, alături de care formează un cuplu de mai bine de 9 ani.

mamaplus