mamaplus

Cristina Croitoru și soțul ei Alexandru Celcinschi sărbătoresc 5 ani de căsnicie

-
//
15.11.2019

Cei doi marchează în acest an nunta de lemn, iar Cristina spune că este o femeie fericită și împlinită, pentru că are un soț iubitor și doi băieței minunați. Chiar dacă de mai bine de 2 ani trăiesc visul american la Chicago, ei sunt mereu cu gândul la familia și prietenii din Moldova.

mamaplus

Cristina și Alexandru au ”jucat” nunta pe 14 noiembrie 2014 într-un local select din capitală, la care au fost invitați colegii de breaslă ai interpretei și multă lume frumoasă. Ea spune că Alexandru este un bărbat bun, romantic, precum și un tată iubitor și grijuliu.

mamaplus

Menționăm că primul băiețel al lor se numește Alexander și are 3 anișori, iar despre nașterea celui de-al doilea fiu al lor, Arthur, ați aflat în exclusivitate chiar de la noi. Băiețelul s-a născut pe 27 septembrie 2019 într-o clinică din Chicago, este perfect sănătos și foarte iubit de întreaga familie.

Potrivit tradiției, la 5 ani de căsnicie, când este marcată ”Nunta de Lemn”, tinerii căsătoriţi încep să se maturizeze împreună, să aibă o relaţie puternică. Se spune că la aniversarea de cinci ani, cuplul ar trebui să planteze un copac.