Creează  și dăruieşte amintiri

Creează și dăruieşte amintiri

-
//
22.05.2015

În goana după gadgeturi uităm cele mai frumoase tradiții de păstrare a pozelor. Impactul fotografiilor  imprimate este de fiecare dată de nedescris. Amintirile nu pot fi materializate, dar cea mai autentică formă ramâne a fi, totuși, hârtia. Răsfoitul albumelor cu fotografii este o modalitate prin care poți “reatinge” cele mai dragi momente din viață.

Creează  și dăruieşte amintiri

MyPhotoBook.md îţi recomandă să pastrezi pozele în Fotocărţi. Ce sunt aceastea?

Albume cu o copertă groasă şi pozele tale imprimate  pe fiecare pagină. Poți să alegi  dimensiunea pe care o vrei, sa-ţi creezi individual design-ul sau poți să ceri ajutorul Echipei MyPhotoBook.md. Calitatea imprimării este la cel mai înalt nivel și împlinită de culori. Poți adăuga comentarii la poze dacă dorești. Pozele pot fi de la un eveniment important din viața copilului, cum ar fi botezul, aniversările lui, sau un mix cu primul an, al doilea an de viaţă etc.  

Creează  și dăruieşte amintiri

Mai multe detalii despre comandă și executarea Fotocărților pline de amintiri găsiţi pe MyPhotoBook.md

Mămicile contemporane susțin imortalizarea amintirilor prin imprimarea și crearea propriilor albume pline de trăiri. Am cerut părerea a cîteva tinere mămici şi vă indemnăm să citiţi mai jos ce ne-au împărtăşit.

Creează  și dăruieşte amintiri

Creează  și dăruieşte amintiri

Creează  și dăruieşte amintiri

Ce ne-a mărturisit bloggerița şi  tînăra mamică Ana Ciorici:

“Amintirile cu siguranță sunt cele mai bune cadouri. În ziua de azi avem tendința să adunăm pozele de la cele mai importante evenimente din viețile noastre și să le stocăm într-un hard. Cu timpul însă, uităm de ele și de amintirile noastre.

Aici ne vin în salvare fotocărțile. Cu ajutorul lor ne putem imprima frumos orice eveniment şi crea câte o Fotocarte pentru fiecare ocazie specială. În așa mod, orice amintire frumoasă este organizată frumos.

Noi avem deja trei fotocărți făcute pe myphotobook.md și suntem îndrăgostiţi de ele. Emilia își revizuie cartea cu pozele de la ziua ei mereu.” 

Creează  și dăruieşte amintiri

Creează  și dăruieşte amintiri

Am cerut şi parerea Anei-Irina Petrea, mămică a doi copii, bloggeriță:

“Nu uitați că o fotocarte poate fi cel mai frumos cadou pentru cineva. Puteți chiar scana și imprima poze vechi, creând, astfel, o fotocarte cu poze vintage.

Eu vi le recomand, în primul rând, pentru că ne scutesc de timpul pierdut pe imprimarea pozelor și mai apoi pentru căutarea albumului perfect pentru acele poze.

Păstrați amintirile, pentru că ele ne definesc ca oameni în timp.”

Creează  și dăruieşte amintiri

Creează  și dăruieşte amintiri

De ce ne recomandă interpreta Roxana să nu avem încredere în tehnica modernă şi să păstrăm pozele copiilor în Cărţi cu fotografii.

“Din fericire, avem o carte plină de amintiri de la MyPotoBook.md care ne-a permis sa păstrăm o parte din cele mai frumoase clipe petrecute cu drag. Regret că multe din pozele păstrate în computer nu le mai am. Din cauza unei  defecţiuni tehnice, am pierdut atît poze personale, cât şi pozele copiilor mei. Astfel am înţeles că tehnica nu este cea mai sigură modalitate de păstrare a fotografiilor. Vă recomand să valorificaţi Fotocărțile din plin şi să păstraţi amintirile în siguranţă.”

Creează  și dăruieşte amintiri

Creează  și dăruieşte amintiri

Ce ne-a împărtăşit Olga Manciu, mămica a doi gemeni, prezentator TV:

“Din grija de a nu pierde cele mai frumoase evenimente din familia noastră, am procurat un hard special pe care păstrăm pozele copiilor începând cu primul an de viață. Ştiu despre Fotocărţi, am văzut la prietenii noştri şi îmi plac mult. Vreau şi intenţionez să le fac copiilor, până vor merge la școală, câte un album cu cei mai frumoși ani din copilărie.”

Creează  și dăruieşte amintiri

Vă îndemnăm să nu lăsaţi amintirile copiilor voştri în lumea virtuală, dar să le daţi viaţă!

www.myphotobook.md

Facebook: MyPhotoBook.md