mamaplus

Corneliu Botgros a dezvăluit când are de gând să-și ceară iubita în căsătorie

-
//
15.11.2021

Renumitul violonist Corneliu Botgros trăiește o poveste frumoasă de dragoste pe care, spune el, a așteptat-o mult după divorțul dureros de Adriana Ochișanu. Mai mult, Corneliu spune că și mama sa, regretata Lidia Bejenaru, a cunoscut-o pe Angela și i-a plăcut foarte mult de ea. Artistul mărturisește că își vede viitorul alături de ea și chiar se gândește la o cerere în căsătorie care ar putea avea loc chiar în această lună.

”În noiembrie este ziua de naștere a Angelei și probabil că până la acea dată sau chiar în acea zi, vom avea această întâlnire. Vreau să fie o surpriză... În primul rând îmi doresc o cununie, asta e cel mai important pentru mine. Vreau să respect și eticheta generală. Din respect pentru mama, până la un an de zile nu poți să faci o petrecere. Până la urmă, nunta e o petrecere, o tradiție care poate aștepta. Asta se va întâmpla deja în toamnă, când se țin petrecerile la moldoveni. Dar, până atunci, sper să reușim să facem o cununie religioasă frumoasă.”, a menționat Corneliu Botgros în cadrul emisiunii Telemagazin.

Chiar dacă diferența de vârstă dintre cei doi este de 20 de ani, Corneliu este topit după Angela și mai mărturisește că este o gospodină desăvârșită.