mamaplus

Corneliu Botgros, despre relația tatălui său cu interpreta Ana Dabija: „Am vizitat-o de două ori...”

-
//
08.11.2021

Au trecut doar 3 luni de când Lidia Bejenaru s-a stins din viață. Artista a decedat din cauza unei boli grave, dar și cu durere în suflet că soțul ei, Nicolae Botgros, are o amantă și un copil de 3 ani. Corneliu Botgros a fost devastat după moartea mamei sale. Acesta a mărturisit că îi este încă greu să o accepte pe amanta tatălui său, dirijorul Nicolae Botgros, dar a mers să își vadă surioara de doar 3 ani.

Corneliu a povestit că nu știe de ce mama sa a decedat și că nu a primit un răspuns concret.

„Asta aș vrea să înțeleg și eu, nu pot să confirm că asta a fost cauza morții. Ea, pur și simplu, nu s-a trezit din cea de-a treia operație. Și noi ne întrebăm de ce a murit, nu știu!”, a declarat Corneliu Botgros, invitat la emisiunea „Tele Magazin Moldova”.

Fiul lui Nicolae Botgros a mărturisit că i-a fost greu să accepte că tatăl său are o amantă și o fetiță de 3 ani. Acesta a povestit că a mers să își vadă surioara, dar că a trecut prea puțin timp de la moartea mamei sale pentru a o vedea ca pe un membru al familiei.

„Am vizitat-o de două ori. Acum doi ani și vreo jumătate de an în urmă. Deocamdată. A fost emoționant, dar încă nu simt apropierea asta, rudenia, e complicat! Cred că e nevoie de timp ca ceea ce s-a întâmplat să se asimileze în mine și să pot trăi această bucurie, să zicem… că este o bucurie. Deocamdată nu se întâmplă asta, cu timpul poate ne vom apropia. A fost o stare confuză, nu știam cum să reacționez. E nevoie de timp să mă adaptez. Indiferent ce s-a întâmplat, eu nu pot judeca pe nimeni. Că tată a făcut acest lucru public și a recunoscut, e un act de bărbăție, un lucru omenesc”, a mai mărturisit Corneliu Botgros.

Violonistul a mai adăugat că atât el, cât și mama sa au suferit foarte mult când a au aflat că Nicolae Botgros are o relație paralelă.

„Ce ține de declarațiile făcute de Ana Dabija, ele ne-au afectat, poate, moral. Și nu doar pe mama, ci și pe mine. Probabil, nu trebuia să spună asta… este o vorbă: fericirea nu se afișează! Din moment ce afișezi, probabil nu ești fericită. Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac. Nu în nume de rău, sunt lucruri care se pot spune în public, altele nu. Din punct de vedere etic nu era corect, părerea mea, nu că i-aș interzice, n-am niciun drept”, a declarat fiul lui Nicolae Botgros.