mamaplus

În copilărie mulgea vaca la 5 dimineața, iar acum se bucură de o carieră de succes. Lucruri neștiute despre Valeria Lungu

-
//
31.01.2020

Valeria Lungu, fiica interpretei de muzică Victoria Lungu, a atins succesul profesional dincolo de hotarele țării, cooperând cu diverse hoteluri internaționale. O vedem zilnic pe rețelele sociale, publicând fotografii creative din mai multe călătorii.

Valeria a avut parte de o copilărie obișnuită, ca oricare alt copil care a locuit în mediul rural. Despre parcursul său către viața pe care o trăiește astăzi, modelul a povestit într-o postare recentă pe contul de Instagram:

„Am trecut prin multe ca să ajung aici!

Pentru că mulți cred că uneori ne naștem îmbrăcați cu Branduri și cu bani în buzunar, să știți că nu e așa!

Mama a avut grijă de mine și mi-a dat exact de cât are nevoie o fată la școală, în liceu, la facultate. A avut grijă să am ce mânca. Am avut și noi momente grele, nu îmi este rușine să-mi aduc aminte de ele.

Când eram mică, mama lua haine de la prietenele ei ca să mă îmbrace pe mine, și apreciez asta, am învățat că trebuie să prețuiesc orice lucru.

Când m-am mutat în București și eram la facultate îmi era rușine să îi spun mamei că 200 de roni nu îmi ajung pe lună ca să mă descurc și munceam ca să fac bani să îmi permit restul.

Au fost multe momente când eu și prietena mea de apartament împărțeam o pâine că nu aveam suficienți bani pentru luna asta.

Am muncit mult ca să fiu ce sunt acum. Am făcut facultate, școală, am făcut multe cursuri și am rămas de foarte multe ori dezamaăgită atunci când eram întâmpinată cu ușa închisă.

Vreau să spun doar un singur lucru: toți noi am pornit de undeva, de exemplu eu am plecat de la muls vaca la 5 dimineața sau la dat cu sapa. Da, am făcut și asta! Nu îmi este rușine de unde am plecat și cât de mult am lucrat ca să ajung să fiu unde sunt! Așa că nu judecați oamenii, fiți mai buni. Fiecare om are un trecut și poate o greutate prin care a trecut, dar pur și simplu nu strigă în gura mare „sunt sărac”, „sunt bolnav”, „nu am unde trăi”.

Am trecut prin multe greutăți cu mama mea și vreau să îi mulțumesc pentru tot ce mi-a dat și că doar așa pot să apreciez ce am și să îi mulțumesc că nu mi-a dat mai mult. Te iubesc, mama!
Iubiți ce aveți și dacă vă doriți mai mult, munciți, nu criticați!”, este mesajul Valeriei.

mamaplus

În prezent, vloggerița, în vârstă de 25 de ani, locuiește la București și în mediul online este urmărită de aproximativ 130.000 de persoane.