mamaplus

Copilă de 13 ani, umilită și agresată de mama sa vitregă într-un magazin din Bubuieci (VIDEO)

0
//
24.02.2021

Imagini revoltătoare au fost suprinse într-un market din Bubuieci. Potrivit martorilor, o fetiţă, în vârstă de 13 ani, ar fi fost agresată de mama sa vitregă, pentru că nu putea să achite facturile la serviciile comunale prin intermediul unui terminal de plată

Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare:

„Iată așa un incident inadmisibil în comuna Bubuieci a fost filmat de o cameră de supraveghere. A fost depusă o plângere la politie sper să se ia masuri, iar creatura asta în geacă roșie sa fie trasă la răspundere si fetita să fie plasată în siguranță. Cineva spune că e mama vitregă, dar asta nu contează, e o ființă putredă sufletește.”, a scris autoarea postării. 

Contactat pentru o reacție, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că după ce imaginile au fost făcute publice, IP Ciocana s-a autosesizat pe marginea cazului.

Femeia din imagini a fost identificată. Este vorba despre o doamnă de 48 de ani, concubina tatălui minorei, adică, oarecum, mama vitregă a fetei.

Totodată, la primăria comunei Bubuieci a organizat o comisie multidisciplinară, iar Poliția a emis ordonanță de restricție în privința femeii pentru o perioadă de 10 zile. La moment se stabilesc toate circumstanțele cazului dat.

Atenție! Imaginile video de mai jos conțin limbaj licențios.

Iata asa un incident inadmisibil in comuna Bubuieci a fost filmat cu o camera de supraveghere. A fost depusă o plângere la politie sper sa se ia masuri iar creatura asta in scurta rosie sa fie trasa la raspundere si fetita sa fie plasată in siguranta. Incredibil oamenii buni! Cineva spune ca e mama vitregă dar asta nu conteaza e o fiinta putredă sufleteste. Trebuie de monitorizat situatia. Update: Femeia are ordin de restricție pentru 10 zile sa se apropie de copila in urma expertizei medico-legale se va lua o hotărâre cum va fi pedepsită aceasta!🤔 Genial!!! Trebuia sa fie bătută pana la sânge copila ca creatura asta sa fie plasată in arest??? Ce e cu voi lume? Si cum ramane cu abuzul psihologic? Pentru asta ce pedeapsa? Ah, da de ce am hotarat sa preiau acest video si sa il public pe pagina mea? Pentru ca prea bine am stiut ce avea sa se întâmple , creatura asta avea sa fie invitata la o discutie cu politistul de sector si asistenta siciala, primea o avertizare, maxim o amenda si se întorcea acasa linistit unde avea sa terorizeze copila in continuare. Am primit azi niste observatii ca cum asa sa scriu despre femeia asta daca nu o cunosc, si ca dansa e foarte traumata dupa toate comentariile, sunetele plus ca e din sat si nu e frumos sami fac localitatea de rusine. Poftim? 😨 Adica sa toleram violeta asupra copiilor ca sa nu facem localitatea de rusine? Astfel de specii fac o natiune de rusine! Rusine sa va fie, toți au auzit cum isi bătea joc de copil inclusiv si cei de la scoala dar au preferat sa taca pentru ca na, fiecare cu familia sa. Eu vreau sa multumesc administratia magazinului care au plasat videoul pe grupul de viber din Comuna Bubuieci, multumesc ca nu ati ramas indiferenti, voi sunteti primii salvatori ai acestui copil🙏 In rest sper sa se ia o decizie corecta in favoarea copilului ( noi oricum vom urmari) ,,Copii au drepturi, maturii au obligatiuni"

Posted by Diana Cibotari on Tuesday, February 23, 2021