mamaplus

Copilă de 13 ani, umilită și agresată de mama sa vitregă într-un magazin din Bubuieci (VIDEO)

-
//
24.02.2021

Imagini revoltătoare au fost suprinse într-un market din Bubuieci. Potrivit martorilor, o fetiţă, în vârstă de 13 ani, ar fi fost agresată de mama sa vitregă, pentru că nu putea să achite facturile la serviciile comunale prin intermediul unui terminal de plată

Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare:

„Iată așa un incident inadmisibil în comuna Bubuieci a fost filmat de o cameră de supraveghere. A fost depusă o plângere la politie sper să se ia masuri, iar creatura asta în geacă roșie sa fie trasă la răspundere si fetita să fie plasată în siguranță. Cineva spune că e mama vitregă, dar asta nu contează, e o ființă putredă sufletește.”, a scris autoarea postării. 

Contactat pentru o reacție, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că după ce imaginile au fost făcute publice, IP Ciocana s-a autosesizat pe marginea cazului.

Femeia din imagini a fost identificată. Este vorba despre o doamnă de 48 de ani, concubina tatălui minorei, adică, oarecum, mama vitregă a fetei.

Totodată, la primăria comunei Bubuieci a organizat o comisie multidisciplinară, iar Poliția a emis ordonanță de restricție în privința femeii pentru o perioadă de 10 zile. La moment se stabilesc toate circumstanțele cazului dat.

Atenție! Imaginile video de mai jos conțin limbaj licențios.