mamaplus

Copilă de 13 ani, dată în căutare de familie, găsită de carabinieri la Chișinău

-
//
10.01.2022

O minoră în vârstă de 13 ani, dată în căutare de familie în data de 31 decembrie 2021, a fost găsită de carabinieri pe o stradă din capitală. Luni, 10 ianuarie 2022, o patrulă de Carabinieri din cadrul Direcției regionale „Centru” a IGC, fiind implicată în serviciul de menținere a ordinii publice în municipiul Chișinău, a observat o persoană necunoscută de gen feminin ce avea semnalmentele unei persoane aflate în căutare.

Persoana a fost stopată pentru verificări, și, ca urmare, a fost stabilit că tânăra este minoră în vârstă de 13 ani și este dată în orientare de IP Botanica, precum că la data de 31 decembrie 2021, aceasta a plecat de acasă într-o direcție necunoscută.

Persoana a fost condusă la Sectorul de poliție nr. 4 al IP Centru și a fost anunțat IP Botanica pentru a întreprinde măsurile necesare de a reîntoarce minora în familie.

Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul când observați un minor fără supraveghere sau o persoană aflată în dificultate, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de Carabinieri sau apelați la numărul 112.