mamaplus

Copila care a rămas gravidă la 13 ani şi spunea că tatăl are 10 ani, a anunțat că așteaptă al doilea copil

0
//
01.04.2021

O adolescentă din Rusia care a rămas însărcinată când avea 13 ani și a susținut că tatăl biologic este un băiat de 10 ani a anunțat că a rămas din nou însărcinată și așteaptă al doilea copil. Darya Sudnishnikova, care a devenit extrem de cunoscută și a strâns peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare după ce a dezvăluit prima sarcină, a împărtășit cu fanii o nouă postare și fotografia unui test de sarcină pe Instagram, anunțând posibilitatea unui nou copil în viața ei.

De asemenea, le-a recunoscut fanilor săi că a fost plecată într-o vacanță în Siberia pentru a-l vizita pe noul ei iubit, Paşa, din Samsara, dar a dezvăluit şi faptul că au întreținut relații intime.

„Sunt șocată. Se pare că sunt din nou însărcinată. De la Pașa? Ar putea fi o sarcină? Ne-am protejat, dacă acest lucru contează" a scris tânăra mamă, care are acum 15 ani.

Darya a născut primul ei copil, pe micuța Emilia, în august anul trecut, când a pretins că tatăl biologic era un băiat de 10 ani pe nume Ivan. În timpul sarcinii însă, adolescenta a mărturisit că afirmația nu era adevărată și că a inventat povestea pentru că îi era teamă să spună adevărul: fusese violată de un băiat de 15 ani.

O investigație penală cu privire la acuzația de viol este încă în desfășurare, poliția ar fi prelevat o probă de ADN de la micuța Emilia, iar cercetările continuă. Știrea apărută inițial a făcut înconjurul lumii după ce televiziunile naționale au dezvăluit că fata rămăsese însărcinată cu Ivan, în vârstă de 10 ani, potrivit The Sun.

În ciuda vârstei sale, Darya a insistat să păstreze bebelușul și acum câștigă aproape 5.000 de lire sterline pe lună ca influencer pe rețelele de socializare, de 12 ori salariul mediu național în regiunea sa, Krasnoyarsk. Emilia are acum șapte luni și apare în mod regulat în postările fetei de pe rețelele de socializare.

„Am mai mulți bani ca niciodată. Îmi pot permite absolut totul pentru mine și pentru copilul meu”, a spus adolescenta.

În ciuda susținătorilor, fata s-a confruntat cu multe critici din partea profesorilor ei, care nu sunt de acord cu noua sa carieră; cadrele didactice au refuzat de asemenea să o lase să se întoarcă la școală după sarcină, pentru că rămăsese prea mult în urmă cu materia. O decizie care a întristat-o teribil pe adolescentă, menționând că „i-au fost spulberate şansele” de a termina şcoala şi de a obține la un moment dat un loc de muncă bine plătit.