mamaplus

Copil lovit de un BMW la Băcioi. Mama băiatului susține că șoferul era beat

-
//
29.10.2019

Un șofer de 35 de ani a lovit un minor care traversa strada. Incidentul a avut loc pe 4 octombrie, în comuna Băcioi. Abia acum, pe o rețea de socializare, mama copilului a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat.

Femeia povestește că șoferul automobilului de model BMW era beat în momentul în care a lovit copilul, iar imediat după accident, a coborât din mașină și și-a pus soția la volan, transmite Știri.md.

„Lumea striga la el că minte, să nu prostească oamenii, că el e șoferul! Eu, mama, am dorit să discut cu „Șoferul” care duhnea a băutură! A zis că nu discută el acum! Normal, a discutat mai devreme la …”hai noroc” și nu mai putea discuta cu mama copilului! A venit Salvarea la: 40 minute, dar Poliția abia peste 2 ore, cerând cine a făcut poze! Așa reacționează de repede”, povestește mama minorului.

Mai mult, femeia susține că, inițial bărbatul nu a trecut alcooltestul, ci abia peste câteva ore de la accident, iar a doua zi, șoferul vinovat ar fi intimidat femeia:

„Prima vizită a șoferului beat cu soția sa fost sâmbătă, a doua zi după accident, ea intrat în salon s-a așezat lângă mine ca o pisică, că știi noi nu am vrut….am vorbit că la stație sunt indicatoare și zebră ele pentru toți oamenii sunt valabile! 

Le-am arătat copilul și am zis așa e normal, e bine? Pe el îl deranja ce va fi cu el nu cu viața copilului traumatizat! Doamna Uliana, soția șoferului vinovat, de ce veniți la spital să ne distrugeți moral? Oare nu este de ajuns cât suferă copilul meu Dragoș? Câtă suferință, durere, lacrimi…

„Eroul” dumnevoastră (soțul în stare de ebrietate) l-a lovit cu mașina nici nu a frânat! Dvs erați lângă el pe bancheta din față. Iar acum veniți și încercați să-mi puneți bani în buzunar! Ne dați sacoșă cu fructe! Să vă fie rușine!, a scris mama minorului accidentat.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a confirmat accidentul. Totul a avut loc pe 4 octombrie, în jurul orei 19:35. Un automobil de model BMW, condus de un șofer în vârstă de 35 de ani a tamponat un minor de 13 ani.

În urma leziunilor primite, minorul a fost transportat de Urgență la Spitalul pentru copii Valentin Ignatenco.

Pe numele șoferului a fost inițiat un proces penal, iar acesta riscă o pedeapsă sub formă de amendă în valoare de 32.500 de lei, muncă în folosul comunității de până la 240 de ore sau 3 ani de închisoare, cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.

Până în prezent expertiza de la Dispensarul Republican de Narcologie nu este gata și nu se cunoaște dacă șoferul într-adevăr era beat sau nu.