mamaplus

Copil din Bălți, traumat grav la un aqua park de o femeie supraponderală

-
//
21.08.2020

Un adolescent în vârstă de 13 ani a ajuns la spital după un grav accident produs într-un aqua park din Bălți. Incidentul s-a produs în data de 18 august.

Potrivit informațiilor preliminare, adolescentul a fost lovit în spate de o femeie supraponderală care nu a așteptat ca băiatul să iasă din bazin după ce s-a dat pe tobogan. De asemenea, el a mai adăugat că băiatul ar fi suferit de hemoragie internă cauzată de ruptura ficatului.

Jurnaliștii de la ESP.md au contactat Spitalul Clinic Bălți care le-a confirmat că în instituția medicală a fost internat un astfel de pacient. Băiatul a fost operat, dar fără să specifice tipul de operație efectuată. Acum starea copilului este stabilă, dar el se află încă în terapie intensivă.

Administrația aqua park-ului a negat aceste informații. În comentariile acelei postări oamenii au confirmat întâmplarea acestui incident.

Un utilizator a lăsat un comentariu sub știrea publicată de ESP.md: „M-am aflat acolo. Am văzut cum băiatul a ieșit cu greu de unul singur din piscină. Striga foarte tare, avea dureri insuportabile. Lucrătorii fugeau panicați, nu știau ce să facă. Între timp, adolescentul s-a schimbat la culoare, era deja galben. După 30 de minute, a sosit și ambulanța”.