mamaplus

Copil de 6 ani, abuzat sexual de proprii părinți. Micuțul a povestit ororile la care a fost supus, în timpul unei activități la grădiniță

-
//
19.02.2024

Un caz șocant a fost descoperit în Roman, județul Neamț, România, acolo unde copil a fost abuzat de părinți. Totul a ieșit la iveală, după ce minorul, în timpul unei activități la grădiniță, a povestit ororile la care a fost supus acasă. 

mamaplus

Minorul a fost preluat imediat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, comunică presa română.

„În cursul zilei de 12 februarie, am fost anunţaţi de către Poliţie despre cazul unui copil care se presupune că a fost supus unor perversiuni de către părinţi. De luni seară, copilul a fost dus în centrul de regim de urgenţă“, a declarat Magda Vasilache, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Neamţ.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție. Părinții nu mai au voie să se apropie de 100 de metri de micuț, dar nici să îl contacteze în vreun fel, inclusiv telefonic.

Tatăl minorului neagă, însă, toate acuzațiile și chiar a cerut ajutorul unui post de televiziune local. El le-a spus jurnaliștilor că fiul său a fost luat de autorități, însă nu știe de ce.