mamaplus

Copil de 10 ani, agresat sexual de un vecin care îl ademenise într-un șopron

-
//
23.09.2021

Un băiețel în vârstă de 10 a fost ademenit de un vecin de 46 de ani care l-a agresat sexual. Deși bunica și-a dat seama că nepotul a fost maltratat, nu a sunat imediat la 112. S-a plâns însă unor vecini despre chinurile prin care a trecut copilul și aceștia au anunțat poliția. Pe baza semnalmentelor, individul a fost prins într-o altă localitate, unde încerca să se ascundă și este arestat pentru 30 de zile. Cazul a avut loc din județul Alba din România.

Suspectul de 46 de ani a mers în curtea bunicilor copilului și l-a chemat pe băiețel într-un șopron, ferit de ochii lumii. Acolo, cel mic a fost agresat sexual. Bunica a fost prima care și-a dat seama de nenorocire.

Localnicii spun că individul nu era căsătorit, nu avea copii și lucra cu ziua prin sat. Locuia chiar lângă bunicii copilului și deseori mergea în curtea lor pentru a-i ajuta la treabă.

Și cei de la Direcția pentru Protecția Copilului desfășoară propria anchetă în acest caz, iar copilul a început un program de consiliere pentru a trece peste trauma suferită.

Polițiștii l-au prins pe suspect la zeci de kilometri distanță și magistrații au aprobat arestarea lui.