mamaplus

Copil de 1 an, în stare gravă la spital, după ce un șofer a lovit în plină viteză căruciorul în care se afla

0
//
27.12.2020

Potrivit martorilor oculari, mașina, care a lovit căruciorul, l-a târât cu tot cu copil de-a lungul drumului aproximativ treizeci de metri. Un accident rutier cumplit s-a produs în orașul Tighina din regiunea transnistreană - șoferul de pe strada Chișinău a lovit un cărucior în care se afla un copil. Acesta a părăsit locul accidentului, informează presa locală.

Femeia traversa drumul cu copilul său aflat în cărucior la trecerea de pietoni. Când se afla la mijlocul drumului, o mașină a ieșit brusc.

Potrivit martorilor oculari, mașina a agățat căruciorul, târându-l cam 25-30 de metri, apoi căruciorul s-a răsturnat. Șoferul a fugit de la locul producerii accidentului.

Copilul a fost spitalizat pentru a primi îngrijiri medicale - fetița de doar un anișor s-a ales cu o leziune cranio-cerebrală închisă și cu câteva vânătăi.

Martorii oculari au declarat că infractorul conducea o mini-mașină Mercedes Smart. Ofițerii poliției rutiere din Bender au verificat fiecare Smart din oraș, transmite Ministerul Afacerilor Interne din Transnistria. Când a fost găsit făptașul, un locuitor din Tighina, în vârstă de 58 de ani, el și-a recunoscut vinovăția. Bărbatul a explicat că a fugit de la fața locului pentru că s-a speriat.

Pentru că a părăsit locul accidentului, acesta va fi amendat, va fi privat de dreptul de a conduce pe o perioadă de până la 2 ani sau va fi plasat în arest administrativ pentru 15 zile.