mamaplus

Copiii din grădinițele capitalei vor primi cadouri de sărbători oferite de Primărie

-
//
02.12.2021

Autoritățile municipale continuă, al treilea an consecutiv, tradiția de a bucura micuții din grădinițele capitalei cu daruri de Crăciun. Potrivit primarul general de Chișinău, Ion Ceban, peste 31 mii de copii din instituțiile de educație timpurie din capitală vor primi și în acest an cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, oferite de Primăria Chișinău.

„Cadourile conțin dulciuri/biscuiți în asortiment, fiind însoțite de certificate de conformitate. Astfel, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău a achiziționat 31.326 de cadouri.

Totodată, în contextul situației pandemice privind COVID-19, și în acest an matineele din grădinițe cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, vor fi desfășurate în grupe, fără prezența părinților sau altor persoane din afară”, a menționat primarul capitalei, Ion Ceban, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Edilul a mai subliniat că, în pofida pandemiei sau situației materiale a fiecărei familii, copiii trebuie să trăiască bucuria sărbătorilor de iarnă.