mamaplus

Continuă să gătești dulcele moldovenesc cu Dr. Oetker!

-
//
04.05.2023

E soare, e primăvă, toată lumea savurează căldura și lumina soarelui la plimbări în aer liber. Însă plimbările trezesc o poftă de ceva dulcișor, și venind acasa vrei să te delectezi cu un desert făcut cu suflet de cineva drag. În ajutorul gospodinelor la prepararea deserturilor vine Dr.Oetker cu varietatea de produse pentru gătit. Astfel, poți îmbina utilul cu plăcutul, îți iai tot ce trebuie pentru a găti dar și participi în promoția organizată de  Dr.Oetker.

“Mă mândresc că gătesc dulcele moldovenesc!” este campanie promoțională de la Dr. Oetker, care provoacă toate gospodinele din Moldova să descopere care sunt acele lucruri speciale care fac deosebită masa de sărbătoare și să gătească tot felul de bunătăți pentru cei dragi! 

Astfel, în perioada 13 martie - 28 mai 2023, cumpărând oricare produs Dr. Oetker din lista de produse care participă la promoție poți câștiga săptămânal  - 5000 lei sau chiar premiul cel mare - 50000 lei, pentru tine și familia ta. 

Merită să incerci, nu-i așa?

Cum participi în această campanie?

Foarte simplu – înregistrează numărul bonului care atestă achiziția produselor Dr. Oetker în perioada campaniei, prin SMS la numărul 1817 sau pe pagina web www.oetker.md și nu uita să păstrezi bonul de cumpărături! Cu puțin noroc, poți fi și tu unul dintre fericiții câștigători. 

Pentru a te inspira și mai mult, avem încă o veste frumoasă. Campaniei Dr. Oetker “Mă mândresc că gătesc dulcele moldovenesc!”, i s-au alăturat celebrele artiste și nu în ultimul rând gospodine Lenuța Gheorghiță și Mariana Mihăilă. 

Lenuța Gheorghiță ne-a bucurat cu o rețetă de Ruladă, gătită în familia sa la orice sărbătoare. Vezi aici cum a gătit interpreta.
 

mamaplus

Ne-a surprins și Mariana Mihăilă care a gătit împreună cu cumătrița ei o bunătate de plăcinte de post. Aici vezi cum au preparat gospodinele aceste delicii.

mamaplus

Un mare ajutor în prepararea acestor deserturi au fost produsele Dr. Oetker, nelipsite în orice bucătărie. Gătește delicii culinare pentru cei dragi și familie cu Dr. Oetker!

Mă mândresc că gătesc dulcele moldovenesc!