Confirmat! Alina Kabaeva are doi copii

Confirmat! Alina Kabaeva are doi copii

-
//
25.10.2014

Revista ELLE France, care a publicat un articol despre Alina Kabaeva, a adus probe clare că sportiva rusă a născut doi copii într-o clinică privată din SUA, dar în ambele cazuri a refuzat să menționeze numele tatălui copiilor.

Confirmat! Alina Kabaeva are doi copii

„De la începutul carierei sale politice, Kabaeva a făcut parte din cercul apropiaţilor preşedintelui rus şi îl însoţea adesea la evenimente mondene şi întâlniri oficiale.

În 2008 Kabaeva a născut un băiat, fără a face public numele tatălui lui. Iar în 2012 fosta gimnastă a zburat în SUA, pentru ca într-o clinică de acolo să aducă pe lume pe cel de-al doilea copil – o fetiţă. Şi din nou, campioana olimpică a refuzat să menţioneze numele tatălui copilului”, scrie ELLE France, citat de glamurchik.tochka.net.

Precizăm că fosta medaliată olimpică a oferit un interviu pentru publicaţia „Bolshoy Sport” din Rusia, în care a negat că ar avea copii și că ar avea o relație amoroasă cu președintele rus, Vladimir Putin. Aceasta a mai spus că băieţelul din braţele ei, nu este fiul ei, ci o rudă.

Confirmat! Alina Kabaeva are doi copii

Potrivit revistei “New York Post” primul copil al Alinei poartă numele Dmitri, în onoarea păreşedintelui rus de atunci, Dmitri Medvedev. Primele informaţii despre relaţia lui Putin cu sportiva Kabaeva au apărut în urma publicării unor documente făcute publice de către WikiLeaks.

Sursa