Concert de caritate pentru 250 de copii nevoiaşi din capitală

Concert de caritate pentru 250 de copii nevoiaşi din capitală

-
//
28.12.2015

În acest an, Moş Crăciun a venit mai devreme pentru 250 de copii nevoiaşi din capitală. În pragul sărbătorilor de iarnă, Pretura sectorului Buiucani a organizat un concert de caritate.

Concert de caritate pentru 250 de copii nevoiaşi din capitală

Copiii orfani şi din familii social-vulnerabile i-au scris Moşului o listă întreagă de dorinţe. În timp ce unii visează să găsească sub pomul de Crăciun jucării şi dulciuri, alţii îşi doresc o familie.

Tinerele talente s-au pregătit serios pentru întâlnirea cu Moş Crăciun. Copiii au recitat poezii, au cântat şi au dansat.

„Pentru astăzi noi am pregătit un dans indian. Dansul nu a fost greu, deoarece l-am învăţat în două zile. Participăm la acest concert deja de trei ani. Noi singure alcătuim aceste mişcări, alegem cântecul", spun copiii.

Părinţii au retrăit şi ei emoţiile copilăriei.

De 20 de ani, Pretura Buiucani organizează concerte de caritate, cu scopul de a-i ajuta pe copiii nevoiaşi. „Este o tradiţie frumoasă la Buiucani, ca în finele de an noi să felicităm copiii din familii defavorizate, copiii combatanţilor, copiii care sunt sub tutelă. În fiecare an invităm câte 250 de copii", a afirmat Valeriu Nemerenco, pretor, Buiucani.

Zâmbete şi bucurie le-au adus micuţilor şi artiştii autohtoni, care au interpretat frumoase melodii de Crăciun.

Sursa: trm.md