mamaplus

Clienții Mobiasbanca au făcut un gest nobil pentru copii

-
//
18.12.2019

Mobiasbanca – OTP Group S.A., deja al doilea an consecutiv, a decis să redirecționeze fondurile destinate cadourilor de sărbători pentru clienți spre reparația clinicii pentru copii ”Emilian Coțaga” a Institutului Mamei și Copilului. 
 
În acest an a fost reamenajată Secția de Internare, în care sunt examinați peste 6000 de copii anual. Grație suportului clienților băncii, în aceste încăperi au fost realizate lucrări de reparație și schimbate uşile exterioare, a fost procurat mobilierul necesar. De asemenea, a fost decorat holul secției cu desene viu colorate, pentru a crea o atmosferă caldă micuților internați în spital. 

Dl László Diósi, Președintele Comitetului Executiv – CEO Mobiasbanca – OTP Group, prezent la eveniment, a declarat că acest gest ar trebui să fi un obiectiv nobil pentru toată lumea, nu doar de Crăciun, dar şi pe tot parcursul anului:

„Pentru Mobiasbanca ajutorul pentru copii este foarte important şi nu doar în luna decembrie, dar în toate proiectele pe care le desfăşurăm pe parcursul anului. Dar nu este cel mai important valoarea investiției pe care am făcut-o, dar zâmbetul copiilor.” 

„Ne dorim ca toți copiii care sunt internați pentru a fi tratați în această clinică, chiar de la intrare să resimtă o ambianță binevoitoare și veselă, prin desenele viu colorate rupte din poveștile preferate, măcar un pic să se poată abate de la durerea pe care o simt. Considerăm că toți copiii, indiferent unde sunt internați și tratați, fie la spitale private sau de stat, trebuie să beneficieze de aceleași condiții. Le mulțumim foarte mult clienților noștri, care, indirect, au pus umărul la realizarea acestui proiect important.”, a declarat Stela Ciobanu, Vicepreședinte al Comitetului Executiv - Secretar General al Mobiasbanca – OTP Group. 

Vicedirectorul clinicii, dl Vasile Tomuz, și-a exprimat recunoștința pentru suportul acordat instituției:

„Această secție necesita reamenajare urgentă, pentru ca aici, anual, sunt consultați sau examinați spre internare peste 23 000 de copii. Este un spațiu în care copiii bolnavi își fac prima impresie despre spital. În acest sens, a devenit deja o tradiție frumoasă de a avea un parteneriat cu Mobiasbanca. Muțumim pentru ajutorul acordat și transformarea acestei secții într-un spațiu luminos și colorat.”

La inaugurarea Secției de internare au participat secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Muncii şi Protecției Sociale, Alexandru Holostenco, dar şi directorul Institutului Mamei şi Copilului, Sergiu Gladun. 

mamaplus

Mobiasbanca – OTP Group este apreciată pentru stabilitate și transparență, produse și servicii financiare de calitate. Banca are o cultură corporativă dezvoltată care este împărtășită de către angajați săi și se implică activ în viața socială a comunității în care activează, susținând cultura și arta, persoanele cu nevoi speciale, sportul și voluntariatul.