mamaplus

Clickpay.md - o platformă de top pentru transferuri Р2Р în Moldova

-
//
12.11.2020

Zilele trecute Clickpay.md și-a sărbătorit aniversarea! Acum doi ani, în Republica Moldova a fost prezentată și lansată această platformă modernă și inovativă, care permite transferuri de bani de la card la card, folosind atât numărul cardului, cât și numărul de telefon mobil al destinatarului.

Din momentul lansării, platforma Clickpay.md se dezvoltă în continuu, oferind clienților diferitor bănci din Republica Moldova servicii unice, cum ar fi transfer de la card știind doar numărul de telefon mobil al destinatarului, primirea transferurilor Р2Р din străinătate pe orice card moldovenesc, primirea pe card a transferurilor Zolotaya Korona.

La momentul de față numărul utilizatorilor platformei deja a depășit 500 000, iar numărul tranzacțiilor reușite în anul 2020 a crescut cu 180% comparativ cu anul 2019. Totodată ponderea transferurilor naționale crește constant.

”Transferuri Р2Р de la card la card – un serviciu solicitat pe piața din Republica Moldova, care pentru marea majoritate a deținătorilor de carduri a devenit un obicei. Volumul transferurilor P2P în țară în anul 2020 s-a dublat, păstrând un trend crescător în dinamică. Ne bucură faptul, că Clickpay.md contribuie la formarea culturii plăților fără numerar în Republica Moldova și desigur vom continua să dezvoltăm platforma pentru a oferi comoditate și rapiditate și mai mare în realizarea transferurilor atât pentru expeditorii cât și beneficiarii a mijloacelor bănești în țară, asigurând în același timp securitate maximă  în efectuarea operațiunilor”, a menționat Elena Stovbun, directorul Departamentului de Dezvoltare Business FinComBank

Reamintim, că platforma Clickpay.md permite efectuarea transferurilor:

  • fără restricții pentru clienții diferitor bănci din Republica Moldova;
  • fără restricții pentru cardurile diferitor sisteme de plăți;
  • fără autentificare preliminară.

Platforma Clickpay.md a fost elaborată de către FinComBank în colaborare cu Wirecard Romania (SIBS Group) (fostul Romcard), lider în furnizarea serviciilor privind tranzacțiile cu carduri bancare din România, care activează în domeniul procesării bancare de peste 20 de ani. De asemenea, această platformă este concepută în conformitate cu standardele internaționale de securitate a informațiilor Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), ce ţin de stocarea, prelucrarea, transmiterea şi gestionarea datelor deținătorilor de carduri şi a fost distinsă cu certificate de securitate din partea SSL (HTTPS).

Clickpay.md micșorează distanțele mari și te ajută să fii mai aproape de familie și de cei dragi, oriunde te-ai afla. De asemenea, platforma îți protejează banii și garantează securitate maximă pentru fiecare transfer, din momentul în care îl efectuezi și până la primirea banilor pe card!

Contactează-ne:
Acordă întrebări în secțiunea Feedback sau apelează serviciul suport clienți: +373 22 269 966. De asemenea, ne poți găsi pe Facebook.