mamaplus

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă: ”Va fi un eveniment restrâns…”

-
//
24.06.2021

După ce s-au mutat împreună la București, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au început să pună la punct ultimele detalii organizatorice ale nunții lor care va avea loc în vara aceasta. Cei doi au mărturisit însă că nu își doresc o nuntă fastuoasă, ci un eveniment de suflet, într-un cadru restrâns.

Edward și Cleopatra au dezvăluit că se află în toiul pregătirilor pentru nuntă și că au mai rămas doar mici detalii pe care trebuie să le pună la punct.

„Vara asta, la final de vara. Suntem în pregătiri. Ne-am gândit la toate detaliile dar le pregatim din timp. Pentru noi nunta e un eveniment simplu pt ca noi consideram ca viata de cuplu conteaza, cee ace traim noi conteaza, nu nunta si nu petrecerea, de aceea vrem sa facem totul la nivel de suflet, restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia, pentru ca ei sa fie alaturi de noi in ziua respectiva”, au spus tinerii îndrăgostiți.

Pentru că ambii sunt extrem de tineri, tradițiile de care se ține cont în general la nunțile românești sau moldovenești nu vor exista la nunta lor, atât Edward Sanda, cât și Cleopatra Stratan mărturisind că la evenimentul lor vor exista doar lucruri care să ii satisfacă pe ei.

„Vrem să facem ceva simplu modern, în general nu funcționam după mentalități ca domne, așa se face, că dacă nu...fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia, adică noi o sa facem în funcție de cum ne place nouă”, au mai adăugat cei doi amorezi.