Cine va reprezenta Moldova la Miss Europe World 2018 (POZE)

Cine va reprezenta Moldova la Miss Europe World 2018 (POZE)

-
//
20.02.2018

Alina Leu este tănâra care va reprezenta Republica Moldova la Miss Europe World. Concursul de frumusețe va avea loc în aceste zile în Liban.

Cine va reprezenta Moldova la Miss Europe World 2018 (POZE)

În urma selecţiei naţionale Miss Europe World Moldova 2018, organizată zilele trecute în Chișinău, Alina Leu a fost desemnată oficial să reprezinte Republica Moldova în cadrul competiţiei Miss Europe World 2018, competiţie care se va desfăşura în acest an în Beirut - Liban, în perioada 23 februarie – 14 martie 2018, informează Unimedia.  

În competiţie vor fi prezente aproximativ 40 de candidate din tot atâtea ţări.

Alina a fost una dintre cele 24 de finaliste Miss Universe România 2017, vorbeşte fluent limba engleză şi este pasionată de pasionată de dans sportiv şi grecesc, lectură, călătorii şi modeling. Alina îşi doreşte pe viitor să câştige cât mai multe competiţii de frumuseţe, să termine facultatea, să aibă o carieră în domeniul stomatologiei şi să aibă o familie fericită, se arată într-un comunicat de presă.

Alina este studentă la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa. 

„Este o onoarea pentru mine să reprezint Moldova în competiţia internaţională de frumuseţe Miss Europe World 2018. Fiind prima mea experienţă de acest gen, va fi o provocare pentru mine, având şansa de a învăţa lucruri noi, de a-mi testa cunoştinţele şi de a acumula o experienţă extrem de valoroasă. Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând Moldova şi turismul Moldovei în Liban, mă ambiţionează şi mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podiumul Miss Europe World 2018”, spune Alina.

Sursa: unimedia.info