mamaplus

Christina Ricci: ”În timp ce îmi reveneam după cezariană, soțul meu a schimbat numele copilului”

-
//
14.01.2022

Luna trecută, Christina Ricci și actualul ei soț, Mark Hampton, au devenit părinții unei fetițe. Fiind invitată în cadrul emisiuniii The Ellen DeGeneres Show, actrița a mărturisit că în ziua în care micuța a venit pe lume s-a întâmplat un lucru neașteptat. Soțul ei le-a spus tuturor prenumele copilului, care era diferit de cel pe care ei îl stabiliseră anterior.

”El s-a gândit că Cleo era varianta prescurtată de la Cleopatra și atunci a decis să le spună tuturor prenumele complet.„, a menționat Christina Ricci.

Actrița în vârstă de 41 de ani a mai subliniat că înainte de a intra în sala de nașteri i-a spus soțului său să aștepte până își va reveni după cezariană și după aceea vor anunța împreună prenumele copilului care era, de fapt, Cleo. Cu toate acestea, bărbatul era copleșit de emoții și nu a rezistat tentației, anunțându-și admiratorii de pe rețelele sociale că ”Cleopatra Ricci Hampton a venit pe lume”.

”Era atât de bucuros că a postat asta pe Instagram. Presa a preluat noutatea și atunci n-aveam decât să mă conformez, spunând: ”Ok, numele ei este Cleopatra.” Este un prenume bun. Un prenume de regină.„, a mai adăugat actrița.

Menționăm că micuța Cleopatra este al doilea copil al actriței Christina Ricci. Vedeta mai are un fiu în vârstă de 7 ani din mariajul anterior cu James Heerdegen.