mamaplus

Christina Aguilera s-a îngrășat din nou? Îmbrăcată sumar, artista și-a șocat fanii într-un concert

-
//
06.11.2019

În timpul concertului din Dublin, de aseară, Aguilera aproape că gâfâia în timp ce dansa pe scenă. Surplusul de greutate îşi spune cuvântul asupra divei care nu mai este într-o formă fizică bună de ceva ani încoace.

mamaplus

Christina se află în plin turneu The X Tour, iar fanii ei sunt în delir la fiecare întâlnire cu idolul lor. Şi asta pentru că vocea cântăreţei este la fel de bună ca-n anii ei de glorie. Ceea ce s-a schimbat de atunci este silueta lui Aguilera, care parcă se face tot mai rotunjoară pe măsură ce trec anii.

În ultimii ani, cântăreaţa a avut destul de mult probleme cu greutatea. De fapt, diva a fost pusă chiar în situaţia umilitoare de-a ţine un regim de slăbire ca să aibă în continuare succes. În urmă cu nişte ani buni, când începeau să se vadă colăceii de grăsime pe talia divei, Christina a fost convocată de urgenţă de către echipa ei pentru a lua măsuri.

Confruntându-se cu realitatea deloc plăcută, Christina s-a pus pe slăbit şi a reuşit să revină la silueta care o consacrase. Însă, nu pentru mult timp. Atunci Aguilera s-a văzut nevoită să ţină ea o şedinţă echipei ei de producători şi regizori şi să precizeze următoarele: “E limpede că aveţi de-a face cu o fată grasă, aşa că obişnuiţi-vă cu gândul acesta şi făceţi-vă treaba în consecinţă!”

De atunci, greutatea vedetei a fluctuat neîncetat. Ba reuşea să arate superb, ba pierdea lupta cu kilogramele în plus şi redevenea rotunjoară. Ca acum, când se află în plin turneu prin Marea Britanie şi uimeşte cu vocea ei inconfundabilă, dar şi cu aspectul mai puţin flatant.

mamaplus