mamaplus

Chicco prezinta Baby Moments – gama completa de produse pentru ingrijirea pielii bebelusului Dvs

-
//
11.03.2016

In fiecare zi, incepind cu primele zile de viata. Formulele hipoalergice, testate dermatologic, asigura o delicatete maxima, de la primele baite ale bebelusului, chiar si pentru cea mai sensibila piele.

Baby Moments este gama de cosmetice care va ofera tot de ce aveti nevoie pentru curatarea si ingrijirea pilelii bebelusului.

Pielea bebeluşilor este mai sensibilă decât a adulţilor şi a copiilor mari şi de aceea este şi mai susceptibilă la uscare şi lezare. Acest lucru se întâmplă deoarece tegumentul la vârste fragede este mai subţire, produce mai puţin sebum şi melanină şi astfel mecanismele de apărare la nou-născut şi sugar sunt incomplet dezvoltate.

De aceea, este necesar să acordăm o atenţie deosebită îngrijirii tegumentului până când această maturizare are loc. Pielea sensibilă este predispusă la alergii şi are nevoie de o îngrijire specială, pentru a evita iritatiile. De aceea, este recomandat să foloseşti produse cu ingrediente naturale, din surse atent selecţionate, fără parabeni, alcool sau coloranţi. Pielea capului bebeluşului tău este la fel de sensibilă că şi restul corpului, iar părul lui bebe este mult mai fin şi mai delicat decât cel al unui adult. De aceea, atunci când alegi şamponul pentru bebeluşul tău, există o serie de factori importanţi de care trebuie să ţii cont.

În primul rând, alege întotdeauna să foloseşti produsele special destinate bebeluşilor. Acestea sunt mai puţin iritante pentru ochi decât şamponul obişnuit şi conţin ingrediente făcute special pentru a proteja părul şi pielea sensibilă a scalpului bebeluşului tău.

Gama pentru baita are la baza om formula delicată  cecurată uşor pielea şi părul bebeluşilor începând cu prima băiţa. Este recomadata  pentru pielea sensibilă şi delicată a nou-născuţilor. 

Caracteristici:

  •  Formulă fără lacrimi
  •  Fără SLS şi SLES
  •  Fără Parabeni
  •  Fără coloranţi şi alcool
  •  Testate clinic pentru pielea sensibilă
  •  Hipoalergenice
  •  Respectă pH-ul natural al pielii
  •  Ingredient natural specific