mamaplus

Certificate cadou de la Librarius: Surprinde-i frumos pe cei dragi!

-
//
05.03.2020

Dorești să îi oferi un cadou celui apropiat și vrei sa fii sigur că acesta va fi satisfăcut? Ești în pană de idei întrucât s-a epuizat stocul de preferințe? Librarius îți recomandă să-i oferi un certificat cadou!

Cartea este cadoul perfect – știm cu toții! Doar că uneori este dificil să alegi lectura potrivită conform preferințelor prietenului, colegului sau ale persoanei dragi. Din acest motiv, Librarius vă propune să cumpărați certificate cadou, prin care le veți oferi șansa oamenilor apropiați să își aleagă cartea după propriul plac.

Certificatul cadou este o alegere convenabilă de felicitare cu orice ocazie și pentru oricare persoană. Scapă de grija alegerii cadoului perfect! Fără culori nepotrivite și fără incertitudini.

Pe lângă bucurie și multă bună-dispoziție, zilele de naștere sau alte celebrări ale celor dragi aduc deseori multe griji şi întrebări în ceea ce privește cadoul perfect: Oare îi va plăcea? Dacă are ceva asemănător? Rețeaua de librării Librarius oferă experiența unică a cumpărăturilor, lăsându-i libertatea omului drag de a alege cadoul potrivit dintr-o varietate de peste 50 000 de titluri de cărți din diverse domenii, precum și oricare alt produs disponibil.

Certificatele valorifice sunt diverse:

mamaplus

Certificatele cadou Librarius se vând în toată rețeaua de librării Librarius – vezi AICI adresele.

De asemenea, puteți face o comandă la numărul de telefon: 079-545-544 sau puteți comanda online certificatele cadou cu livrare gratuită pentru cumpărăturile în valoare de cel puțin 300 de lei. Vezi AICI detalii privind livrarea produselor.

mamaplus

Dăruiți oamenilor dragi certificate cadou de la Librarius și oferiți-le posibilitatea de a-și achiziționa cartea preferată!