mamaplus

Celine Dion s-ar fi măritat în secret cu un dansator mult mai tânăr decât ea

-
//
03.11.2020

În presa internațională apar tot mai multe zvonuri că Celine Dion s-ar fi măritat, în secret, cu un dansator spaniol în vârstă de 35 de ani. Astfel, la patru ani de când a rămas văduvă, Celine Dion are curajul să ia viața de la capăt la brațul unui bărbat cu 17 ani mai tânăr.

Celine Dion (52 de ani) s-a măritat în secret cu Pepe Munoz, susține publicația 'Voiri'. Soțul ei, René Angelil, a murit în 2016 și puțină lume mai credea că Celine își va reveni după această mare pierdere, dar iată că artista este acum foarte fericită.

Celine Dion este pregătită să debuteze în cinema și Munoz o ajută mereu din umbră, iar în ultima vreme s-au apropiat mai mult ca niciodată. De aici au pornit zvonurile că s-au și căsătorit.

Cei doi ar fi început o relație la sfârșitul anului 2017. S-au certat în 2018, dar după câteva luni s-au împăcat. Cei doi s-au cunoscut în momentul când Celine Dion căuta dansatori pentru turneul ei european. Nu demult, Pepe dansa pe străzile din Madrid şi primea bani de la trecători. Povestea lor de dragoste a ieşit la iveală în momentul când au fost văzuţi împreună tot mai des.

mamaplus