mamaplus

Celebra bellydancer Natalia Duminică se mărită în acest an. Detalii despre nunta ei

-
//
15.01.2020

Șeherezada scenei autohtone a anunțat ieri în cadrul unei emisiuni televizate că urmează să-și pună rochia de mireasă în 2020. Toată lumea știe că Natalia Duminică are o relație frumoasă de dragoste de mai bine de 5 ani cu modelul Ștefan Novac. Cei doi formează un cuplu minunat și sunt văzuți mereu pe la evenimentele mondene de la noi.

mamaplus

Se pare că la mijloc există o singură problemă – timpul.

”Acum am foarte multe planuri şi nu ştiu. Ne-am tot gândit, am amânat, pentru că urmează să plec iarăşi în Statele Unite, iar în primăvară am încă 3 plecări, proiecte. Nu ştim cum să ne încadrăm, pentru că Los Angeles ne aşteaptă cu multe proiecte şi acolo. Nu ne permitem în timp să ne încadrăm, aşa că cred până în toamnă mai aşteptăm…”, spune Natalia Duminică.

mamaplus

Natalia a spus că nu va ascunde nunta de ochii lumii și ai presei și nu vor evada pe o insulă îndepărtată pentru a-și pune verighetele pe degete. Ea a mărturisit că-și dorește o nuntă frumoasă la Chișinău, pentru că aici locuiește familia și cei mai apropiați prieteni.

Menționăm la în toamna anului trecut, dansatoarea a fost cerută de soție în vacanța din Singapore și Indonezia, chiar de ziua ei de naștere.

mamaplus