Cele mai frumoase mesaje de Ziua Îndrăgostiților

Cele mai frumoase mesaje de Ziua Îndrăgostiților

-
//
14.02.2018

Mesajele de Sfântul Valentin sunt nelipsite în ziua de 14 februarie. Iată câteva idei de sms-uri cu care să vă surprindeți persoana iubită.

Cele mai frumoase mesaje de Ziua Îndrăgostiților

Mesaje pentru iubită

- De Ziua Îndrăgostiților vreau să aducem aminte toate clipele frumoase pe care le-am petrecut împreună și momentele de fericire trăite alături, când iubirea parcă ne dădea aripi. Simt că viață mea lângă tine a căpătat un sens mult mai profund.

- Tu eșți jumătatea care mă face întreg, dragostea mea, fără ține n-aș mai fi eu, cel de acum. Înainte să te întâlnesc, simțeam un gol lăuntric, de parcă îmi lipsea ceva vital. Acum că te am pe ține, acel sentiment a dispărut, de parcă nici n- ar fi existat vreodată.

- Mi-ar plăcea că nu doar Ziua Îndrăgostiților să fie sărbătoarea iubirii noastre, ci fiecare zi să fie o sărbătoare închinată dragostei.

- Tu ai făcut că singurătatea care îmi umplea zilele să dispară din viață mea pentru totdeauna. Mi-ai adus liniște interioară, un sentiment de bine și multă, multă iubire și fericire…

- Pentru noi, aș vrea că fiecare zi să fie o sărbătoare a iubirii. De fapt, nu “aș vrea”, chiar este.

Cu toată dragostea din lume…

Mesaj pentru iubit

- Îți trimit acest mesaj că să-ți aducă aminte de promisiunea pe care ți-am făcut-o cu mult timp în urmă, și anume, că te voi iubi mereu. Sper că în anii ce vin să mă ajuți, că și până acum, să-mi țîn cuvântul.

- Nu trebuie decât să continui să fii persoană perfectă care eșți.

Al tău pentru eternitate…

- A trecut mult timp de când ți-am dăruit inima mea dar dragostea mea pentru ține nu a scăzut în nici un fel, ci dimpotrivă. Cu fiecare an, cu fiecare zi a îndrăgostiților, cu fiecare moment care trece, simt că te iubesc tot mai mult.

- Această zi specială e un motiv în plus să îți spun că toată viață mea, toate gândurile mele, toate trăirile mele, ți le dedic ție. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

- Aș dori că ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR să-ți fie plină de cât mai multă iubire și fericire! Și așa va fi, dacă acest lucru depinde doar de mine.

- Deși te cunosc de puțină vreme, pot spune că m-am îndrăgostit de ține din primul moment în care te-am văzut. Ființă mea e plină de ființă ta. Viață mea de dinainte îmi apare așa de schimbată față de cea pe care o trăiesc acum…Ah, cât mi-aș dori că această stare de euforie să nu treacă… Te iubesc!

- De când mi-ai apărut în cale, viață-mi este mai frumoasă, lumea îmi pare mai bună, pentru că tu ești alături de mine…

Mesaj pentru soție

- Tu ești unică persoană care îmi știe cea mai lăuntrică dorință și tu ești singura care mi le îndeplinește pe toate. Vreau ca astăzi, de Ziua Îndrăgostiților , să te invit la o sărbătoare pentru noi doi… La mulți ani, regina inimii mele!

- În fiecare zi mă trezesc luminat de dragostea pe care ți-o port, în fiecare zi mă simt copleșit de iubirea ta pentru mine… Lumea îmi pare atât de minunată când tu zâmbeșți…

- Am impresia că-ți văd chipul și-ți aud glasul la tot pasul, atunci când nu eșți lângă mine. De fapt, tu ești mereu cu mine, în visurile și în inima mea… Te iubesc! La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

- Poate pentru alții dragostea este durere și suferință, dar eu nu simt asta deloc. Dragostea ta mă face atât de fericit, cum nu bănuiam că voi fi vreodată… Lumea e un loc mai bun cu tine alături.

Mesaj pentru soț

- Tu ești cel pe care îl iubesc, și cel care îmi doresc să mă iubească mereu… A ta pentru tot restul vieții…

- Pentru că azi este Ziua Îndrăgostiților vreau să-ți aduc aminte – pentru că nu o fac cât de des ar trebui – cât de mult te iubesc.

- Tu îmi dai sentimentul că viață este așa cum ar trebui să fie. Tu ai trezit în mine o forță cu care aș putea mută munții din loc, dacă m-ai ruga.

- Alături de ține simt că pot înfruntă orice, iubire, pentru că tu îmi eșți aproape… Și sper să îmi fii alături mereu. Aniversare fericită de Ziua Îndrăgostiților!

- Tu ești singură ființă din lumea asta care mă iubește așa cum îmi doresc eu să fiu iubită: uneori cu pasiune, alteori cu tandrețe… Mă simt un răsfățată al vieții pentru că tu m-ai ales pe mine să-ți te însoțesc prin viață.

- Îmi doresc să nu te dezamăgesc niciodată în alegerea făcută. Promit să fac tot ce îmi stă în putință ca să te fac fericit Cu toată dragostea din lume, de Sfântul Valentin.

- Când sunt cu tine mă pierd fără motiv… Mă regăsesc abia atunci când nu ești lângă mine și tot ce-mi doresc e să mă pot pierde din nou în marea ochilor tăi.

- Tu ești focul ce-mi aprinde inima, eșți scânteia care mă face să ard de dor. În brațele tale mă mistuie dorința. Mă ridic asemeni păsării Phoenix, din cenușă viselor mele împlinite, și nu-mi doresc decât apropierea nopții, că să mă aprind din nou în îmbrățișarea ta … Happy Valentine’s Day, iubirea mea!

- Tu eșți rază de undă care a pătruns în sufletul meu și mi-a luminat de atunci fiecare zi. Eșți îngerul care mă ocrotește și mă învăluie cu căldură sufletului sau. Fără șoaptele tale de iubire, fără privirea ta în care mă oglindesc fericită, fără buzele tale fierbinți, m-aș pierde într-o lume necunoscută, fără înțeles.

- Ziua în care mi-ai apărut în cale îmi pare ziua în care m-am născut din nou. Nu-mi imaginez viață mea fără ține și sper că și pe viitor, fiecare zi a îndrăgostiților să ne găsească unul în brațele celuilalt. Și iubirea noastră să înflorească în fiecare an, mai puternică. Dacă acest lucru depinde doar de mine, știu sigur că așa va fi…Happy Valentine, îngerul vieții mele!

- Stelele de pe cer sunt tot atâtea gânduri de iubire pe care ți le trimit ție, iubita mea. Câte picături sunt în ocean, cu atâtea sărutări vreau să-ți acopăr trupul. Când oceanele vor seca și stelele de pe cer se vor stinge, abia atunci dragostea mea pentru ține se va sfârși…La mulți ani de Sfântul Valentin!

Sursa: stirileprotv.ro