mamaplus

Cei mai așteptați bebeluși. Vedete internaționale care au născut în 2023

-
//
02.01.2024

Anul 2023 a fost unul plin de surprize plăcute pentru unele vedete. Iată care sunt celebritățile care și-au strâns la piept bebelușii în acest an.

mamaplus

Iată care sunt celebritățile careu și-au strâns la piept bebelușii în acest an, transmite stirileprotv.ro.

1. Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian a devenit mamă pentru a patra oară, alături de Travis Barker. Vedeta mai are trei copii din relația anterioară cu Scott Disick.

Kardashian Barker și Travis Barker, care s-au căsătorit în 2022, au dezvăluit că vor avea un băiețel în timpul unei petreceri de dezvăluire a sexului copilului în iunie. Fiul lor s-a născut în luna noiembrie.

2. Serena Williams

 

Fosta jucătoare de tenis Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, câştigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, a dat naştere celui de-al doilea său copil, o fetiţă care a primit numele Adira River Ohanian. Williams şi soţul său, Alexis Ohanian, au anunţat în social media venirea pe lume a fetiţei în luna august.

3. Rihanna

Al doilea copil al cântăreţei Rihanna s-a născut la începutul lunii august. Mezinul familiei poartă un nume neobișnuit: Riot Rose Mayers. Numele ales ar putea să însemne ceva aparte pentru A$AP Rocky, artistul lansând în acest an o piesă intitulată „Riot”, alături de Pharrell Williams.

4. Lindsay Lohan

Actrița a dus pe lume un băiețel în luna iulie, pe care l-a numit Luai. Lohan, în vârstă de 37 de ani, este căsătorită din aprilie anul trecut cu un director de bancă. Ea a anunțat în martie că este însărcinată, după ce, într-un interviu, dezvăluise că își dorește enorm să devină mamă.

5. Naomi Osaka

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a născut o fetiţă în luna iulie. Vedeta japoneză, care a dezvăluit sexul viitorului ei copil în luna iunie, se află în prezent la Los Angeles alături de rapperul Cordae, partenerul ei din 2019

6. Meghan Trainor

Meghan a devenit mama pentru a doua oară după ce a adus pe lume un băiețel în luna iulie. „Ce binecuvântare”, a declarat Meghan pentru People la vremea respectivă. „Sunt atât de recunoscătoare că pot rămâne însărcinată. Și că sunt atât de puternică. Este ceva uimitor. Acesta este visul meu. Sunt la jumătatea drumului. Vreau patru copii:”

7. Jessie J

Jessie J a devenit mama pentru prima dată în luna mai. Cântăreața a adus pe lume un băiețel pe care l-a afișat pe rețelele sociale la scurt timp după naștere. Artista a anunțat că este însărcinată, la 13 luni după ce a suferit un avort spontan.

8. Blake Lively

Actrița în vârstă de 36 de ani, a născut în luna februarie cel de-al patrulea bebeluș. Blake și-a anunțat sarcina când a participat la cel de-al 10-lea Summit anual Forbes Power Women's la Lincoln Center din New York, potrivit Daily Mail.

Blake Lively și soțul ei, Ryan Reynolds au acasă trei fetițe: James, în vârstă de șapte ani, Inez, de cinci ani, și Betty, de doi ani.