mamaplus

Ce vor găti vedetele și cooking bloggerii de Paște?

-
//
22.04.2019

În preajma Paștelui e forfotă mare! Toată lumea se pregătește și vrea să aibă doar bunătăți pe masa de sărbătoare. Preocuparea este și în rândul vedetelor, care au apelat fie la cofetari profesioniști, fie la rețetele mamei de acasă. Cert este că de Paște toate gospodinele doresc ceva deosebit, delicios și savuros. Pentru aceasta le-a venit în ajutor Dr. Oetker cu o simplă provocare. Vă împărtășim mai jos cele mai inedite rețete pe care le recomandă vedetele și cooking bloggerii pentru Paștele din acest an.

mamaplus

Prima pe listă este Tatiana Heghea. Vedeta a dat startul campaniei acum două săptămâni, atunci când a gătit alături de un cofetar profesionist și fiica sa Regina-Raluca. De la mic și până la mare, toți membrii familiei cântăreței au contribuit la realizarea unui tort spectaculos. Așadar, pe masa de sărbătoare, Tatiana Heghea va avea, pe lângă gustările tradiționale, un tort cu blat din pandișpan și cremă de ciocolată. Internauții au apreciat deliciosul desert prin like-urile care au curs gârlă pe pagina de Facebook a artistei.

mamaplus

În familia Ștefăneț, de asemenea, dulciurile nu vor lipsi de pe masa de sărbătoare. Brioșe cu coacăză - un savuros desert de primăvară, pe care-l va găti Cornelia Ștefăneț pentru oamenii dragi. Vedeta și-a demonstrat încă odată abilitățile de gospodină pe Facebook. Ea s-a descurcat de minune în bucătărie și se vede că nu este pentru prima dată când gătește o asemenea rețetă delicioasă.

„Am optat pentru niște brioșe vesele și colorate după starea mea de spirit din această perioadă”, a precizat Cornelia urându-le sărbători luminate tuturor.

mamaplus

Lenuța Gheorghiță a răspuns și ea provocării, alegând să prepare un tort care, spune artista, se poate face la orice sărbătoare. 

„Suntem în secolul 21, când, cu ajutorul atâtor ingrediente putem fi cele mai bune gospodine și ar fi păcat să nu profităm, măcar de sărbători. Astfel, copiii mei cred că mama lor este cea mai bună în bucătărie. Fericirea e atât de simplu de găsit în asemenea zile de o semnificație aparte”, ne dezvăluie cântăreața.

mamaplus

Mariana Mihăilă a apelat și ea la un ajutor de nădejde pentru că și-a dorit în acest an ceva deosebit pe masa de sărbătoare. Interpreta a mers la un restaurant și a gătit tartă cu mango alături de cunoscutul bucătar Alexandru Carapostol. 

„Am vrut să am flori de primăvară pe masă, dar cu o rețetă simplă, pe care orice gospodină să o poată încerca acasă și să impresioneze de sărbători. Îmi place să învăț de la cei mai buni, iar Alexandru mi-a demonstrat încă o dată că în bucătărie nimic nu este complicat pentru nimeni. Trebuie doar voință și dorință.”

mamaplus

Potrivit tradițiilor, pe masa de sărbătoare nu puteau lipsi pasca și cozonacul. În acest an, rețeta pentru pasca cu brânză sărată am aflat-o de la gospodina Lidia Iliescu Vlas, una dintre cele mai urmărite cooking bloggerițe din Republica Moldova. Deși este plecată la muncă peste hotare, fosta învățătoare a împărtășit cu internauții rețeta moștenită de la mama. Lidia are un farmec aparte și știe cum să te convingă să te-apuci de gătit. Dovada - numărul record de vizualizări pe care l-a acumulat rețeta sa. 

„Când facem pasca sau cozonacul nu trebuie să fim supărați, ci plini de energie pozitivă. Să fim mai buni. Așa îmi spunea mama mea în copilărie. Numai așa veți reuși să realizați o pască minunată”, mărturisește Lidia.

mamaplus

Panettone este cozonacul făcut acasă, recomandat de o altă cooking bloggeriță de la noi, Diana Conea. Ea a impresionat gospodinele cu rețeta sa despre care recunoaște că nu este una deloc ușoară. Însă, ce nu facem noi pentru cei dragi de sărbători? 

„Pentru mine este o combinație perfectă de arome și culori, care îmi fac sărbătorile mai frumoase și mai pline de energie bună. Eu nu vă dau o simplă rețetă de cozonac, ci una probată și garantată”, a scris bloggerița pe pagina sa de socializare.

mamaplus

Cireașa de pe tort din cadrul campaniei Dr. Oetker din această primăvară a fost nimeni alta decât cea mai tânără gospodină a Facebook-ului moldovenesc - Gabriela, mica gospodină. Fotografia micuței spune totul, iar loc de comentarii nu există. 

mamaplus

Nu uita! „Cu o prăjitură se face primăvara” și, cu puțin noroc, câștigi un automobil Dacia Sandero nou-nouț, precum și alte zeci de premii importante. Așadar, nu lăsa mașina și norocul să treacă pe lângă tine!

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii până pe 12 mai în promoție și poți deveni chiar tu marele câștigător! Mergi la orice magazin din localitatea ta, cumpără un produs Dr. Oetker cu etichetă promoțională, înscrie codul promoțional prin SMS la numărul 1817 (număr cu tarif normal) sau completează-l în formularul de pe www.oetker.md și intri automat în concurs.

mamaplus

Vă dorim sărbători luminate și un Paște Fericit!