mamaplus

În ce stare se află Irina Loghin după ce a fost confirmată pozitiv cu COVID-19

-
//
30.08.2020

Irina Loghin a fost confirmată cu COVID-19 și se află internată la Institutul „Matei Balș” din București alături de soțul și fiul ei, de asemenea, depistați pozitiv. Într-o intervenție televizată, artista în vârstă de 81 de ani a spus că se simte bine și că nu are niciun simptom specific acestei boli. Cântăreața este asimptomatică, este energică și a primit doar un tratament injectabil pentru coagulare.

"Am mers și mi-am făcut testul fără să am niciun simptom, mi-a ieșit pozitiv, am mers a doua zi la Spitalul "Matei Balș" și am repetat testul, neavând încredere în primul. Mi-a ieșit și al doilea la fel și m-am internat. Nu mi-a dispărut gust, nu mi-a dispărut miros, nu mi-a dispărut apetitul pentru mâncare, mă simt foarte bine.

Nu stau, nu zac la pat, mă plimb prin salon. Am vrut să rămân în spital să mai fac încă un test mâine. Soțul și fiul sunt și ei în spital - sunt la fel de asimptomatici ca și mine. Cred că Ciprian a luat de la mare virusul. Ei nu am am ieșit deloc, am fost destul de atentă", a povestit celebra cântăreață de muzică populară Irina Loghin.

Din fericire, medicii spun că analizele îi sunt bune și se pare că totul s-ar datora regimului de viață sănătos și stilului pe care Irina Loghin îl are de zeci de ani.