mamaplus

În ce stare se află acum femeia și copilul de doi ani, loviți pe o trecere de pietoni din capitală

-
//
15.07.2022

Un copil de doi ani și mama sa de 37 de ani au fost spulberați pe o trecere de pietoni de pe strada Florilor din capitală. Cazul a avut loc în seara zilei de miercuri, 13 iulie. Imaginile cu impactul tulburător au devenit virale pe rețelele sociale. Ambii au ajuns în stare gravă la spital. 

Din imaginile video se vede cum femeia ia de mână copilașul și încep a trece drumul pe zebră. Totuși, vizibilitatea lor era redusă de către o altă mașină care era parcată chiar în preajma zebrei. La mijloc de stradă, pietonii sunt practic spulberați de către un microbuz marfar. Lovitura a fost atât de puternică încât victimele au fost proiectate sub roțile unei altei mașini din întâmpinare, iar microbuzul oprește la câțiva metri distanță pe acostament.

Potrivit Poliției, la volanul acestuia se afla un bărbat de 41 de ani, care nu era în stare de ebrietate.

„Pacienta a suferit contuzie cerebrală pe stânga, fractură de os temporal stâng cu trecere în baza craniului, edem cerebral. Este conștientă, în stare gravă, dar stabilă”, susține Dorina Arsene, purtător de cuvânt la Institutul de Medicină Urgentă.

Băiețelul a ajuns la Spitalul pentru Copii „Valentin Ignatenco”. Potrivit medicilor, starea lui este stabilă și nu există risc pentru viață.

Deocamdată nu se știe ce pedeapsă va fi stabilită pentru șoferul care s-ar face vinovat de producerea accidentului.