mamaplus

Ce spune mama lui Jennifer Lopez despre proaspătul său ginere, Ben Affleck

-
//
20.07.2022

Guadalupe “Lupe” Rodriguez l-a îndrăgit tot timpul pe actor. Și-a dorit ca acesta să-i fie ginere, însă dorința s-a materializat 18 ani mai târziu. Mama divei a relatat că e convinsă că, de data aceasta, vor îmbătrâni împreună. Femeia care i-a dat viață lui J Lo dezvăluie că Ben Affleck este și a fost ”iubirea vieții ei”.

Dezvăluirile au fost făcute de Sunny Hostin, în cadrul emisiunii ”The View”. Cât de frumos pentru artistă să trăiască un asemenea basm. Când nimeni nu mai credea vreodată că acest cuplu se poate regăsi, cei doi au demonstrat contrariul, uneori funcționează și ”ciorba reîncălzită”.

Cele două staruri au mărturisit în diverse interviuri că acum îi leagă acea iubire matură și pasiune asumată, greu de distrus, fiindcă nu mai există orgoliile tinereții. Soarta nu i-a lăsat împreună acum 18 ani, când formau un cuplu și erau logodiți, însă drumurile separate au fost benefice, căci au acum copii cu care se mândresc. E greu de crezut că ar mai face un copil împreună, având în vedere că J Lo împlinește 53 de ani în august, însă nimic nu e imposibil.

Guadalupe Rodríguez este convinsă că fiica sa va îmbătrâni alături de Ben, actorul de 49 de ani care și-a găsit echilibrul alături de fosta iubită și proaspătă soție. Iar amorul e atât de intens, încât Jennifer a anunțat că se va numi Jennifer Lynne Affleck, de acum încolo, renunțând la numele ”Lopez” cu care este cunoscută în întreaga lume.