mamaplus

Ce simptome au Andra și Cătălin Măruță, infectați cu COVID-19 și cum se simt copiii lor

-
//
02.02.2021

Weekendul trecut, am aflat de la Cătălin că întreaga sa familie a fost nevoită să se autoizoleze după ce au fost diagnosticați cu virusul de tip nou. La scurt timp după aceea, au aflat că și fiica lor de 5 ani, Eva, s-a infectat cu COVID-19. Se pare însă că fiul lor David nu a contractat virusul și la moment stă izolat într-o camera separată.

Chiar dacă este infectat, Cătălin Măruţă apare la TV de luni până vineri, de la ora 15.00, în emisiunea sa. Şi-a făcut un mic studio şi de acolo transmite. În platoul de la Pro TV are o mulţime de ajutoare, dar îl vedem în continuare pe post. 

Acum, acesta a dezvăluit cum se simte el, dar şi Andra şi Eva, ce simptome au. Eva e cea mai energică, iar David e separat de familie, locuieşte în altă parte deoarece testele lui au ieşit negative. 

„Starea mea de sănătate este bună, am doar stări de febră spre seară. În rest, mai tuşesc din când în când. Într-adevăr, am rămas fără gust, fără miros. E extrem de ciudată senzaţia. Andra este şi ea infectată, ea are ceva dureri musculare. Eva e cea mai energică, nu are nici o treabă.

David ne roagă să-i facem teste în fiecare zi, se teme să nu iasă şi el pozitiv. Dacă nu o să mi se agraveze starea, cred că o să trec cu bine de acest virus. Mi-am făcut teste săptămâna trecută în fiecare zi şi vineri seară abia am ieşit pozitiv”, a declarat Măruţă la Pro TV.

mamaplus
mamaplus