mamaplus

Ce se întâmplă dacă un copil se naște în avion. Va putea beneficia de bilete gratuite toată viața

-
//
19.05.2023

Ești curios să afli ce se întâmplă dacă naști în avion? Ei bine, bebelușii pot beneficia de numeroase oportunități dacă se vor naște într-o companie aeriană turcă. De cele mai multe ori, multe graviduță aleg să-și anuleze vacanțele atunci când se află în luna a noua, însă altele au parte de episoade neprevăzute și dau naștere fătului.

mamaplus

Cu siguranță, avionul nu este locația de naștere la care ar visa o viitoare mămică, însă acest lucru s-ar putea întâmpla, astfel că trebuie să știi de ce ar putea beneficia bebelușul dacă s-ar naște la o companie aeriană turcă, scrie spynews.ro.

Ce beneficii poate avea un copil care se naște în avion

Multe mămici aleg să rămână acasă atunci când se apropie perioada nașterii, însă altele sunt bucuroase atunci când merg în vacanțe sau în alte destinații, astfel că pot avea parte de situații neprevăzute și nașterea poate avea loc oriunde.

Dacă mămica a născut la o companie aeriană turcă, aceștia ar putea să plătească școlarizarea și bebelușul va beneficia de bilete gratuite toată viața. Dacă mămica naște atunci când se află deasupra unei țări atunci bebelușul va putea deveni imediat cetățeanul acelei destinații. Mai mult decât atât, compania aeriană vă va acorda și cetățenia lor.

Cum să îți alegi cel mai bun loc în avion

Unele persoane aleg să stea în avion în față deoarece susțin că este mai liniștit și pot coborî mai repede, însă însoțitoarele de zbor susțin că este important să stăm acolo unde preferăm, iar cele mai multe persoane aleg să stea lângă fereastră.

„Prima dată se elimină scaunele de pe rândurile din mijloc. Rândurile din spate ale fiecărei secțiuni nu se înclină, trebuie să știți asta. Dacă nu ești o persoană înaltă, nu ai nevoie de locurile de urgență. Aici nu ai loc nici să îți depozitezi lucrurile personale.

Scaunele și mesele sunt subțiri.Scaunele din apropierea unei toalete chiar miros urât. Recomand să fie evitate primele cinci rânduri. Următoarele sunt în funcție de preferințele personale. Eu una urăsc să cer voie oamenilor să mă lase să merg la toaletă, așa că evit scaunele de la fereastră.

Așadar, având în vedere cele spuse, locurile pe care eu le consider ideale pentru zbor sunt 49 C/D/F/G”, a spus însoțitoarea de zbor, pe Twitter.