mamaplus

Ce s-a întâmplat cu băiețelul Adelei Popescu de doar 4 luni. A sunat pediatrul de urgență

-
//
05.04.2019

Adela Popescu a sunat de urgență pediatrul atunci când a văzut că Andrei doarme foarte mult. Proaspăta mămică s-a speriat atunci când băiețelul ei nu se mai trezea și i se părea foarte ciudat ca la doar 4 luni micuțul să doarmă 10 ore legate.

mamaplus

Medicul a liniștit-o pe vedetă și i-a spus că este normal ce se întâmplă. Bebelușii începând cu vârsta de 3 luni pot dormi chiar și mai mult de 10 ore fără să fie niciun fel de problemă.

„În tot acest timp, Grăsuţul, căci aşa am ajuns să îi spunem bebeluşului, a ajuns să doarma, atenţie!!! insist, atenţie!!! şi 10 ore legate??? Nu aruncaţi cu nimic în mine, nu am niciun amestec.  Mărturisesc că după prima noapte cu multe ore dormite, am sunat speriată pediatra. Mi-a spus că deja de la trei luni bebeluşii pot dormi şi 10 ore fără nicio problemă. Adică ei pot, doar ca de regulă nu vor. Alexandru cel puţin doi ani jumate a spus nu şi nu somnului prelungit. Aşa că dupa asemenea experienţă cum să cred că pot fi eu atât de norocoasă', a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Sursa