mamaplus

Ce nume ar putea să aleagă Meghan Markle pentru fetița ei

-
//
26.04.2021

Meghan Markle și Prințul Harry așteaptă o fetiță. Ducesa va aduce pe lume al doilea bebeluș la finalul acestei primăveri. Vestea vine la mai puțin de doi ani de la nașterea băiatului lor, Archie, ce va împlini 2 anișori  în data de 6 mai.

De la anunțarea sarcinii și a sexului bebelușului, nu a durat mult până ce casele de pariuri și-au început activitatea pentru a presupune ce nume o să aleagă cei doi. Se pare că Diana este numele favorit de fanii celor doi. Meghan și Harry i-au adus tribut Prințesei Diana, ținând cont că au anunțat că așteaptă un bebeluș chiar pe 14 februarie, de Valentine’s Day.

Prințesa Diana decidea să anunțe că este însărcinată cu Harry chiar în aceeași dată

Pe 13 februarie 1984, regretata Prințesă de Wales și Prințul Charles anunțau că vor deveni părinți pentru a doua oară, dar veștile emoționante apăreau pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume abia următoarea zi, pe 14 februarie.

Casa de pariuri Betvictor a dezvăluit și celelalte nume ce au obținut un loc fruntaș. Se pare că fanii cred că dacă Ducii de Sussex vor avea o fetiță o vor numi Diana, Alice, Grace, Isabella sau Alexandra.