Ce nume ar putea primi copilul lui Harry și al lui Meghan Markle

Ce nume ar putea primi copilul lui Harry și al lui Meghan Markle

-
//
16.10.2018

Nici bine nu au anunțat Meghan Markle și Harry că așteaptă primul lor copil, că deja au început să apară primele posibile nume ale următorului bebeluș regal. Casele de pariuri au ales deja numele favorite.

Ce nume ar putea primi copilul lui Harry și al lui Meghan Markle

Victoria, Alice și Elizabeth sunt favorite, potrivit casei de pariuri William Hill. În top se află și Mary, Elizabeth, dar și Diana, numele mamei lui Harry. Dacă va fi băiat, copilul ar putea primi numele Philip, Charles, Arthur, Edward sau James.

Nu este exclus nici ca Meghan și Harry să opteze pentru un nume american, având în vedere naționalitatea mamei. Cele mai populare nume ar fi, în acest caz, Emma şi Liam.

Vestea că ducesa de Sussex este însărcinată a fost dată de Palatul Kensington, după ce Meghan și Harry au aterizat pe aeroportul din Sydney, în Australia, pentru a avea o zi de odihnă, înainte de a da startului unui turneu de 16 zile în Australia și Pacificul de Sud.

BBC arată că Ducesa de Sussex o să nască în primăvara anului viitor. "Cei doi apreciază susținerea pe care au primit-o de oamenii din jurul lumii de la nunta lor, în luna mai, și sunt încântați să împărtășească această veste bună cu publicul", scrie Palatul Kensington, citează libertatea.ro.

Sursa: www.publika.md