mamaplus

Ce condiție i-a impus Andreea Bălan lui George Burcea în privința fetițelor

-
//
29.06.2020

Andreea Bălan are de înfruntat o provocare uriașă, anume un divorț dureros, însă, aceasta, ca orice altă mămică, își dorește ca fetițele ei să fie extrem de protejate.  În această perioadă, vedeta s-a axat pe creșterea micuțelor lor, mai ales că pandemia de coronavirus i-a permis să petreacă mult timp de calitate în familie. Cântăreața este o mămică extrem de dedicată și își ia în serios acest rol, punându-și mereu fetițele mai presus de orice.

Artista a vorbit în exclusivitate cu revista Viva! unde a dezvăluit că își dorește ca Ella și Clara să nu cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii trei sau patru ani, pentru că acestea sunt extrem de micuțe încă. Mai mult, cântăreața a explicat că la fel se va întâmpla și în cazul ei, evitând să aducă un nou partener acasă.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni.”, a explicat vedeta.

„Este evident că nu-mi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Totodată, având doi copii, e mult mai greu de gestionat o nouă relație și, momentan, nu mă gândesc la acest lucru. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete.”, a povestit Andreea Bălan.

Aceasta a discutat și despre faptul că este greu să te descurci ca mamă singură, mai ales că toată atenția ei este îndreptată spre fetițe, dar, aceasta este încrezătoare și își dorește să găsească pe cineva ce o va iubi exact așa cum este.

„Da, m-am simțit abandonată emoțional și fizic. M-a durut foarte mult faptul că el nu a înțeles ce pierdere emoțională și fizică am avut atunci, eu nemaiputând să am copii. A fost alături de mine în primele luni de la naștere, dar apoi s-a îndepărtat și nu i-a mai păsat de ceea ce simt.”, a declarat Andreea Bălan.

„Visul meu cel mai mare era să am o familie, iar acum, fiind mamă singură, e destul de greu de gestionat, atât emoțional, cât și fizic și logistic. El va putea să își facă altă familie, cu alți copii. Eu nu voi mai avea parte de acest vis niciodată, mă refer la posibilitatea de a fi împreună cu tatăl copiilor mei. Îmi doresc și sper că voi găsi pe cineva care mă va accepta așa cum sunt.”, a spus aceasta pentru publicația menționată mai sus.